Podgorica: Procesuirane četiri osobe osumnječene za više krivičnih djela

Više osoba se sumnjiči za krađe i nedozvoljeno držanje i nošenje oružja i eksplozivnih materija

5060 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Službenici Odjeljenja bezbjednosti Podgorica krivično su procesuirali više osoba koje se sumnjiče za krađe i nedozvoljeno držanje i nošenje oružja i eksplozivnih materija, saopšteno je iz Uprave policije.

Iz policije su kazali da je M.M. (29) počinio krivična djela krađa i teška krađa na način što je u dva navrata, od dvije oštećene osobe, otuđio alat i razne aparate, zbog čega uhapšen.

Kako se navodi, zbog krivičnog djela iz oblasti imovinskog kriminaliteta, krivično je procesuiran i A.B. (24).

"On se sumnjiči za krivično djelo teška krađa, koje je izvršio na način što je iz porodične kuće jednog oštećenog otuđio razne aparate“, kaže se saopštenju.

Dodaje se da je podgorička policija podnijela krivičnu prijavu protiv N.G. (29) zbog sumnje da je počinio krivična djela teška krađa i nedozvoljeno držanje i nošenje oružja i eksplozivnih materija.

Iz policije su kazali da je N.G. ukrao četiri kandže za „pauk“ vozilo Uprave za inspekcijske poslove, koje su pronađene i vraćene.

"Prilikom pretresa kuće koju koristi N.G. pronađena je vazdušna puška, gasni pištolj i šest komada municije“, navodi se u saopštenju.

Pripadnici podgoričke policije su, kako se dodaje, podnijeli krivičnu prijavu i protiv M.H. (36) zbog sumnje da je iz kase jednog ugostiteljskog objekta otuđio 530 eura.

Bonus video: