Albanac uhapšen na graničnom prelazu Sukobin: Osumnjičen za tešku krađu

Prema riječima policije sa ukradenim stvarima, postupajući na, kako su naveli, opasan i drzak način, E.V. je krenuo ka izlaznim vratima gdje je oštećeni pokušao da ga zaustavi

11090 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Uprava policije/Twitter
Ilustracija, Foto: Uprava policije/Twitter

Policija u Ulcinju uhapsila je E.V. (35) iz Albanije zbog sumnje da je izvršio krivično djelo teška krađa i protiv njega su podnijeli krivičnu prijavu, navodi se u saopštenju Uprave policije (UP).

Oni su pojasnili da je policija za E.V. raspisala lokalnu potragu, te da je naknadno uhapšen prilikom ulaska u Crnu Goru na graničnom prelazu Sukobin.

"On je ovo djelo izvršio na način što je, dok se oštećeni nalazio u toaletu, u kući u kojoj privremeno boravi, iz iste otuđio torbicu u kojoj se nalazilo 900 eura, 5.000 albanskih leka, kao i putna isprava-pasoš oštećenog", dodali su iz policije.

Prema njihovim riječima sa ukradenim stvarima, postupajući na, kako su naveli, opasan i drzak način, E.V. je krenuo ka izlaznim vratima gdje je oštećeni pokušao da ga zaustavi.

"Međutim, E.V. je upotrebom fizičke snage oštećenog odvratio od sebe i uspio da se udalji u nepoznatom pravcu.On će uz krivičnu prijavu biti sproveden nadležnom tužiocu na dalje postupanje u zakonskom roku", zaključili su.

Bonus video: