GP URA: Osuđujemo Milovićev kukavički napad na novinarku Grbić

"Začuđujuće je što ovakve nedjela prolaze neopaženo pored velikog dijela predstavnika medija, NVO sektora, diplomatskog kora, ali i predstavnika parlamentarne većine i premijera Spajića koji svojim ćutanjem afirmišu ovakvo ponašanje najviših državnih funkcionera"

8794 pregleda 7 komentar(a)
Foto: GP URA
Foto: GP URA

Građanski pokret (GP) URA najoštrije osuđuje kukavički napad ministra pravde Andreja Milovića na novinarku portala Libertas Radmilu Grbić, saopšteno je iz te partije.

Uprava policije podnijela je danas prekršajnu prijavu protiv ministra pravde Andreja Milovića, zbog sumnje da je 9. februara, u holu Skupštine, oteo telefon iz ruke novinarki portala Libertas press, Radmili Grbić.

Iz GP URA su kazali da, uz to što je jedna od najnetransparetnijih od sticanja nezavisnosti, Vladu i premijera Spajića karakteriše loš i neprofesionalan odnos prema medijima, što se pokazalo u više slučajeva u prethodnom periodu.

Iz te partije dodaju da je svima jasno da Spajić ne želi da Milović ode sa funkcije ministra pravde jer mu odlično služi kao operativac za "prljave" poslove i jedna od od njemu najbliskijih osoba.

"Začuđujuće je što ovakve nedjela prolaze neopaženo pored velikog dijela predstavnika medija, NVO sektora, diplomatskog kora, ali i predstavnika parlamentarne većine i premijera Spajića koji svojim ćutanjem afirmišu ovakvo ponašanje najviših državnih funkcionera", zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: