Bar: Tri osobe osumnjičene za obijanje prodavnice, jedna za krađu bicikla

Tri osobe osumnjičene su za krađu novca i cigareta iz prodajnog objekta, dok se I.S. sumnjiči da je iz ulaza jednog stambenog objekta ukrao biciklo

6379 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Uprava policije/Twitter
Ilustracija, Foto: Uprava policije/Twitter

Policija u Baru podnijela je krivične prijave protiv A.S. (19), maloljetnog lica starog 15 godina, i još jednog, za sada nepoznatog lica, zbog sumnje da su iz jednog objekta ukrali 600 eura i određenu količinu cigareta, saopšteno je iz Uprave policije (UP).

U saopštenju su pojasnili da su krivične prijave podnijete protiv tri osobe od kojih se dvije sumnjiče za krivično djelo teška krađa, a jedna za krivično djelo krađa.

Dodali su da je krivično djelo izvršeno na štetu maloprodajnog objekta u naselju Veliki Pijesak u Baru.

"Oni su podesnim sredstvom djelovali na vrata pomenutog maloprodajnog objekta, te iz unutrašnjosti otuđili oko 600 eura i određenu količinu cigareta", kazali su.

Prema njihovim riječima protiv dva izvršioca je podnijeta krivična prijava u redovnom postupku, "dok se rad na identifikaciji i procesuiranju trećeg lica koje je učestvovalo u izvršenju krivičnog djela.

"Osim toga, krivično djelo krađa na teret se stavlja I.S. iz Bara, koje je, kako je policija došla do sumnje, izvršio na način što je iz ulaza jednog stambenog objekta u Baru otuđio biciklo i udaljio se u nepoznatom pravcu", kazali su.

On je, kako su naveli, uhapšen po nalogu tužioca u Osnovnom državnom tužilaštvu u Baru.

Bonus video: