Berane: Mladić pretučen u dvorištu medicinske škole, krivična prijava protiv tri tinejdžera

Tinejžeri, svi rođeni 2006. godine, napali godinu starijeg mladića u dvorištu medicinske škole Dr Branko Zogović

29896 pregleda 66 reakcija 34 komentar(a)
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Tri osobe iz Berana krivično će odgovorati zbog nanošenja teških tjelesanih povreda osamnaestogodišnjaku iz tog grada i nasilničkog ponašanja nad njim.

Iz Uprave policije "Vijestima" su kazali da su tinejdžeri, svi rođeni 2006. godine, napali godinu starijeg mladića u dvorištu medicinske škole "Dr Branko Zogović".

Iz Uprave policije je saopšteno da su zaposleni u Kliničko bolničkom centru Berane, obavijestili da je na ukazivanje ljekarske pomoći u tu ustanovu doveden A.R. (18), učenik Srednje medicinske škole "Dr Branko Zogović" u Beranama.

"Policijski službenici su izašli na lice mjesta i u pomenutoj ustanovi zatekli A.R. sa povredama glave, sa kojim su obavili razgovor, a on je u cilju praćenja stanja i daljih medicinskih zahvata, transportovan u Klinički centar Crne Gore u Podgorici. Policija je preduzela aktivnosti iz svoje nadležnosti u cilju rasvjetljavanja događaja i došla do saznanja da su A.R. fizički napala tri maloljetna lica stara 17 godina, dok se nalazio na parking prostoru u suterenu gore pomenute škole u Beranama", saopšteno je iz policije.

Maloljetnici su identifikovani i od njih su prikupljena obavještenja na zapisnik. Iz policiej je saopšteno i da je utvrđeno da su osumnjičeni pozitivni na marihuanu.

"Sa događajem je upoznat tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Beranama koji je kvalifikovao krivično djelo nasilničko ponašanje u sticaju sa krivičnim djelom teška tjelesna povreda", piše u saopštenju policije.

Bonus video: