Preminuo mladić ranjen u pucnjavi na Meterizima

"Vijesti" saznaju da je Marković pronađen u besvjesnom stanju pored automobila u Meterizima. Prema podacima iz policije, automobil je zapaljen

128557 pregleda 22 reakcija 22 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 03.04.2024. 22:09h

Radovan Marković (29) preminuo je nakon što je danas ranjen na Meterizima.

To su Vijestima nezvanično kazali iz Uprave policije.

Oni su ranije zvanično saopštili da je oko 18.40 časova u mjestu Meterizi, na magistralnom putu Podgorica – Cetinje, došlo do upotrebe vatrenog oružja kojom prilikom je, prema do sada raspoloživim informacijama, jedna osoba povrijeđena.

"Policija je na licu mjesta, te se preduzimaju intenzivne aktivnosti u cilju utvrđivanja svih činjenica i okolnosti i rasvjetljavanja događaja, a sa čijim će ishodom javnost biti blagovremeno obaviještena", rekli su ranije zvanično iz Uprave policije.

Prema nezvaničnim informacijama "Vijesti", policija je je uzela izjavu od svjedoka koji je naveo da su najmanje dvije osobe pobjegle automobilom sa mjesta gdje je pronađen mladić.

"Vijesti" saznaju da je Marković pronađen u besvjesnom stanju pored automobila u Meterizima.

Prema podacima iz policije, automobil je zapaljen.

Iz Uprave policije je saopšteno da se preduzimaju uviđajne i izviđajne mjere i radnje u odnosu na događaj u kojem je u mjestu Meterizi došlo do upotrebe vatrenog oružja, te je od povreda zadobijenih od tog oružja smrtno stradao R.M. (29).

"U odnosu na prve informacije o izvršenju krivičnog djela kojima policija raspolaže preduzimaju se potražne radnje i pretraga terena u pravcu bjekstva izvršioca ili više njih. U toku su prikupljanja obavještenja od više lica, te se preduzimaju i druge operativno – taktičke mjere i radnje. Svi kapaciteti obavještajno bezbjednosnog sektora stavljeni su na raspolaganje u cilju rasvjetljavanja ovoga događaja", navodi se u saopštenju.

Dodali su da prema do sada raspoloživim informacijama vozilo koje je uništeno usljed dejstva vatre je pripadalo licu koje je lišeno života.

"Do ovoga trenutka, u cilju zaštite istrage i potpunog rasvjetljavanja događaja, možemo saopštiti toliko informacija", zaključuje se.

Bonus video: