Dvije osobe nezakonito prešle iz Albanije u Crnu Goru, spriječeno krijumčarenje preko 40 kg marihuane?

Iz Uprave policije su rekli da je sa događajem crnogorska policija obavijestila kolege iz Albanije koji preduzimaju aktivnosti u cilju lociranja ovih osoba i rasvjetljavanja događaja

17126 pregleda 11 komentar(a)
Foto: Uprava policije
Foto: Uprava policije

Uprava policije saopštila je danas da je spriječeno krijumčarenje preko 40 kilograma marihuane, te da se traga za dvije osobe.

U saopštenju se navodi da su granični policajci juče ujutro u blizini karaule Barlaj, uočili tri osobe koje su se kretale iz pravca Albanije ka Crnoj Gori, noseći jutane džakove na leđima.

"Ova dva lica su izvršila nezakonit prelazak državne granice i nastavili kretanje na teritoriji naše države, nakon čega su policijski službenici istima izdali upozorenje, pa i naređenje da se zaustave, o koje su se oni oglušili, te se dali u bjekstvo u pravcu Republike Albanije, a džakove su odbacili od sebe. Na licu mjesta je izvršen uviđaj od strane pripadnika podgoričke policije kada je utvrđeno da je riječ o 40 pakovanja sa sadržajem suve biljne materije zelene boje za koju se sumnja da je opojna droga marihuana, ukupne težine oko 42 kilograma", ističe se u saopštenju.

Iz Uprave policije su dodali da je sa događajem crnogorska policija obavijestila kolege iz Albanije koji preduzimaju aktivnosti u cilju lociranja ovih osoba i rasvjetljavanja događaja.

Bonus video: