Krivična prijava protiv osobe kod koje je pronađen spid

"Kontrolisan je J.J. kod kojeg je policija pronašla jedno veće pvc pakovanje sa više manjih pakovanja sa sadržajem praškaste materije bijele boje za koju se sumnja da je amfetamin – spid", kaže se u saopštenju policije

7684 pregleda 4 komentar(a)
Foto: Uprava policije
Foto: Uprava policije

Pljevaljska policija pronašla je kod J.J. (27) više pakovanja spida i protiv njega će biti podnijeta krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga, saopšteno je iz Uprave policije.

Kako se navodi, policijski službenici Odsjeka za borbu protiv droga su, u saradnji sa službenicima Odjeljenja bezbjednosti Pljevlja, izvršili pregled osobe kod koje je pronađena droga.

"Kontrolisan je J.J. kod kojeg je policija pronašla jedno veće pvc pakovanje sa više manjih pakovanja sa sadržajem praškaste materije bijele boje za koju se sumnja da je amfetamin – spid", kaže se u saopštenju.

Navodi se da će protiv J.J, po nalogu višeg državnog tužioca, biti podnijeta krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

Bonus video: