Migrant uhapšen u Plavu: Pokušao da pobjegne?

Njemu su lisice na ruke stavili Službenici Sektora granične policije, a nakon saslušanja u Osnovnom državnom tužilaštvu u Pljevljima određeno mu je zadržavanje do 72 sata

13104 pregleda 25 reakcija 3 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Strani državljanin E.I. (36) uhapšen je nakon što je u toku policijske kontrole pokušao da pobjegne, saopšteno je iz Uprave policije (UP).

Njemu su lisice na ruke stavili Službenici Sektora granične policije, a nakon saslušanja u Osnovnom državnom tužilaštvu u Pljevljima određeno mu je zadržavanje do 72 sata.

Postupajući po operativnim informacijama, u mjestu Bjeluha u opštini Plav, policija je zaustavila i kontrolisala 15 lica koja su se kretala iz pravca Kosova u pravcu Crne Gore.

Iz UP-a su dodali da je utvrđeno je da je riječ o stranim državljanima – migrantima.

"Sa događajem u kojem se pomenuto lice dalo u bjekstvo, E.I. (36), upoznat je tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Pljevljima koji se izjasnio da se u njegovim radnjama stiču elementi krivičnog djela nedozvoljeni prelaz državne granice i krijumčarenje ljudi, te je E.I. lišen slobode, a nakon saslušanja, tužilac mu je odredio zadržavanje do 72 sata", zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: