Podgorica: Uhapšena jedna osoba, sumnjiči se za ubistvo u pokušaju

Iz UP-a su naglasili da postupajući po naredbi Višeg suda u Podgorici izvršen je preteres stana i drugih prostorija koje koristi B.P. u Podgorici, "i tom prilikom je pronađen jedan protivavionski metak i 27 komada puščane municije"

16965 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Uprava policije
Ilustracija, Foto: Uprava policije

Policija u Podgorici uhapsila je B.P. (36) zbog sumnje da je izvršio krivično djelo ubistvo u pokušaju sticaju sa krivičnim djelom nedozvoljeno držanje i nošenje oružja i eksplozivnih materija, navodi se u saopštenju Uprave policije (UP).

"Osumnjičeni je navedeno krivično djelo izvršio na način što je prišao oštećenom, koji je boravio u jednom ugostiteljskom objektu i od njega zahtijevao da se fizički obračunaju, zadajući mu udarce u predjelu glave. U trenutku kada je oštećeni to odbio, izvadio je pištolj nepoznate marke, koji je držao kod sebe bez dozvole i dokumentacije za posjedovanje istog, i ispalio najmanje jedan hitac u pravcu oštećenog lica koje je uspjelo da se udalji iz navednog objekta", piše u saopštenju.

Iz UP-a su naglasili da postupajući po naredbi Višeg suda u Podgorici izvršen je preteres stana i drugih prostorija koje koristi B.P. u Podgorici, "i tom prilikom je pronađen jedan protivavionski metak i 27 komada puščane municije."

Prema njihovim riječima sa događajem je upoznat tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici.

Bonus video: