U Baru uhapšena osoba za kojom je raspisana međunarodna potjernica

M.U. je tražen radi vođenja krivičnog postupka zbog krivičnih djela teška telesna povreda i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, saopšteno je iz Uprave policije

9088 pregleda 1 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

U Baru je danas uhapšen 60-ogodišnji M.U. za kojim je NCB Interpola Beograd raspisao međunarodnu potjernicu, saopšteno je iz Uprave policije.

"Danas su policijski službenici Odsjeka za međunarodnu operativnu policijsku saradnju Interpol - Europol - Sirene, u saradnji sa službenicima Odjeljenja bezbjednosti Bar, sproveli ciljanu potragu i lišili slobode M.U. (60), državljanina Republike Srbije.

Naime, u Baru je slobode lišen M.U. za kojim je raspisana međunarodna potjernica od strane NCB Interpol-a Beograd, radi vođenja krivičnog postupka zbog krivičnih djela teška telesna povreda i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija", navodi se u saopštenju. Dodaje se da će M.U. u zakonskom roku biti sproveden sudiji za istragu Višeg suda u Podgorici, radi određivanja ekstradicionog pritvora.

Bonus video: