Pretres u hotelu "Podgorica", u vozilu na parkingu pronađen pištolj

Zbog posjedovanja oružja jedna osoba je privedena u Odjeljenje bezbjednosti Podgorica. Ta osoba je prijavila da je pištolj njegovo vlasništvo, ali tokom vještačenja biće utvrđeno kome oružje pripada.

96394 pregleda 72 reakcija 71 komentar(a)
Foto: Nikola Milosavić Aleksić
Foto: Nikola Milosavić Aleksić
Ažurirano: 15.05.2024. 12:38h

Službenici Sektora kriminalističke policije uz asistenciju kolega iz Posebne jedinice policije ušli su jutros sa nalogom za pretres u hotel "Podgorica".

Tokom pretresa policija je pronašla pištolj. Zbog posjedovanja oružja jedna osoba je privedena u Odjeljenje bezbjednosti Podgorica. Ta osoba je prijavila da je pištolj njegovo vlasništvo, ali tokom vještačenja biće utvrđeno kome oružje pripada.

"Danas je na parking prostoru u ulici Svetlane Kane Radević policija kontorlisala lice J.J. (36) sa Cetinja koji se nalazio pored vozila bez registarskih oznaka. Pregledom vozila ispod zadnjeg sjedišta pronađen je pištolj. Osim toga, u unutrašnjosti hotela koji se nalazi u pomenutoj ulici kontorlisani su B.P. (38) i P.L. (41). Takođe, izvršen je i pregled vozila koje koristi B.P. koje se nalazilo na parking prostoru ispred ovog hotela. Pronađen je sprej sa nadražujućim dejstvom, kao i određena količina nove markirane garderobe. Sa događajem je upoznat nadležni tužilac, te se preduzimaju dalje mjere i radnje iz nadležnosti policije. Iako je ova aktivnost izazvala interesovanje medija napominjemo da je riječ o svakodnevnom načinu postupanja pripadnika Uprave policije, kao i da će ovih i sličnih aktivnost biti kako u toku današnjeg, tako i u narednim danima", saopštila je Uprava policije.

pretres hozel Podgorica
foto: Nikola Milosavić Aleksić

Hotel "Podgorica", gdje se okupljaju bezbjednosno interesantne osobe, pretresan je i tokom jula prošle godine.

pretres hozel Podgorica
foto: Nikola Milosavić Aleksić

Tada je pretres uslijedio nakon što je dan ranije u podrumu zgrade pored hotela "Podgorica" policija pronašla i oduzela startni pištolj sa 50 komada municije, bejzbol palicu, pancir, dvije ručne fleš granate, četiri ogledala za pregled donjeg dijela vozila, 21 zaštitnu gas masku, 57 pirotehničkih sredstava, tri komada pirotehničkih sredstava topovski udar, 350 majica i 430 zaštitnih pamučnih maski za lice...

Bonus video: