Koprivica: Rasvjetljavanje ubistva Jovanovića mora biti osnovni zadatak institucija pravne države

"Ubistvo Duška Jovanovića je ne samo zločin bez kazne, već i svirep udar kriminalne hobotnice na slobodu svakog čovjeka u Crnoj Gori"

5999 pregleda 4 komentar(a)
Foto: Vlada Crne Gore
Foto: Vlada Crne Gore

Rasvjetljavanje ubistva Duška Jovanovića mora biti osnovni zadatak institucija pravne države jer je to preduslov za ostvarenje pravde, kazao je potpredsjednik Vlade Crne Gore za politički sistem, pravosuđe i antikorupciju Momo Koprivica.

On je položio vijenac na mjesto gdje je prije 20 godina ubijen Duško Jovanović, glavni i odgovorni urednik DAN-a i, kako je kazao, hrabri borac protiv korupcije i kriminala.

Momo Koprivica
foto: Vlada Crne Gore

"Ubistvo Duška Jovanovića je ne samo zločin bez kazne, već i svirep udar kriminalne hobotnice na slobodu svakog čovjeka u Crnoj Gori", istakao je Koprivica.

"Velika je ljaga na obrazu institucija što nalogodavci i izvršioci ovog zločina nijesu do danas otkriveni i privedeni licu pravde. Rasvjetljavanje ovog zločina i njegovih inspiratora i egzekutora mora biti osnovni zadatak institucija pravne država jer je to preduslov za ostvarenje pravde", zaključio je Koprivica.

Bonus video: