UP: Jedan maloljetnik napao drugog u krugu SC "Morača", polomljeni zubi, povrijeđena šaka...

Iz Uprave policije su rekli da je sa svim preduzetim aktivnostima upoznat tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici koji je naložio preduzimanje daljih mjera i radnji nakon čega će izvršiti eventualnu kvalifikaciju krivičnog djela

11295 pregleda 7 komentar(a)
SC "Morača", Foto: Shutterstock
SC "Morača", Foto: Shutterstock

Podgorička policija preduzima aktivnosti u odnosu na događaj u kojem je došlo do fizičkog sukoba između dvije maloljetne osobe u krugu Sportskog centra (SC) "Morača" u Podgorici, saopšteno je iz Uprave policije UP).

"Naime, 28. maja oko 18 časova fizički je napadnut maloljetnik star 15 godina od strane drugog maloljetnka iste starosne dobi, a sa kojim se u tom trenutku u društvu nalazilo još nekoliko maloljetnih lica koja nisu učestvovala u ovom incidentu. Oštećeni je ovom prilikom zadobio teške tjelesne povrede u vidu loma dva zuba, dok je izvršilac zadobio povrede šake", ističe se u saopštenju UP.

Iz UP su dodali da je sa svim preduzetim aktivnostima upoznat tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici koji je naložio preduzimanje daljih mjera i radnji nakon čega će izvršiti eventualnu kvalifikaciju krivičnog djela.

Bonus video: