UP: U radnjama Filipovića nema elemenata krivičnog djela za koje se gonjenje preduzima po službenoj dužnosti

"Službenici Regionalnog centra bezbjednosti 'Jug', Odjeljenja bezbjednosti Budva postupili su po prijavi koju je podnijelo jedno lice 9. jula oko 10.00 časova kada je naveo da ga je Lj.F. iz Budve fizički napao na pješačkoj stazi u Budvi na način što mu je zadao udarac laktom u predjelu grudi, kojom prilikom podnosilac prijave nije zadobio tjelesne povrede", piše u saopštenju UP

13609 pregleda 20 reakcija 11 komentar(a)
Filipović, Foto: Screenshot Youtube
Filipović, Foto: Screenshot Youtube

U radnjama političkog analitičara Ljubomira Filipovića iz Budve ne stiču elementi krivičnog djela za koje se gonjenje preduzima po službenoj dužnosti, saopšteno je iz Uprave policije (UP).

Iz te institucije su kazali da su budvanski policajci postupili po prijavi jedne osobe da ju je Filipović fizički napao.

"Službenici Regionalnog centra bezbjednosti 'Jug', Odjeljenja bezbjednosti Budva postupili su po prijavi koju je podnijelo jedno lice 9. jula oko 10.00 časova kada je naveo da ga je Lj.F. iz Budve fizički napao na pješačkoj stazi u Budvi na način što mu je zadao udarac laktom u predjelu grudi, kojom prilikom podnosilac prijave nije zadobio tjelesne povrede. Sa događajem je upoznat tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Kotoru koji se izjasnio da se u radnjama Lj.F. ne stiču elementi krivičnog djela za koje se gonjenje preduzima po službenoj dužnosti", ističe se u saopštenju UP.

Iz UP su kazali da je Filipović pozvan da pristupi u službene prostorije Odjeljenja bezbjednosti Budva što će učiniti danas.

"Takođe, u toku je izuzimanje materijala video nadzora sa dva objekta koja se nalaze u neposrednoj blizini lica mjesta. Postupanje po ovom predmetu je u toku", zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: