Brajović: Uvjeren sam da sam radio po zakonu, stojim na raspolaganju SDT-u - Vijesti.me
PROVJERAVAJU SE TRANSAKCIJE NA RIVOLVING KARTICI PREDSJEDNIKA PARLAMENTA

Brajović: Uvjeren sam da sam radio po zakonu, stojim na raspolaganju SDT-u

"Stojim na raspolaganju i iskazujem spremnost za saradnju sa ciljem što bržeg utvrđivanja i objelodanjivanja pune istine o ovom slučaju", saopštio je Brajović

Ivan Brajović
Ivan Brajović (Foto: Boris Pejović)

Predsjednik Skupštine Crne Gore Ivan Brajović kazao je večeras da je uvjeren da je sve radio po zakonu i da stoji na raspolaganju Specijalnom državnom tužilaštvu.

"Lično uvjeren da sam sve radio u skladu sa zakonom, i sa punim povjerenjem u nepristrasan rad državnih organa, stojim na raspolaganju i iskazujem spremnost za saradnju sa ciljem što bržeg utvrđivanja  i objelodanjivanja pune istine o ovom slučaju", saopštio je Brajović.

Dodao je da očekuje da će time biti stavljena tačka na "političke manipulacije i zloupotrebu javnog medijskog prostora".

U Specijalnom državnom tužilaštvu formiran je predmet u vezi transakcije na rivolving kartici predsjednika Parlamenta Ivana Brajovića, o čemu se juče raspravljalo u Skupštini Crne Gore.

"Povodom navoda koji su iznijeti na sjednici Skupštine Crne Gore 12.11.2019. godine, a u vezi eventualnih transakcija na revolving karticama, u Specijalnom državnom tužilaštvu su već  formirani spisi predmeta poslovne oznake Ktr-S 235/17 i u navedenom predmetu u toku je izviđaj," saopštilo je SDT.


Vidi sve komentare