Brajović: Uvjeren sam da sam radio po zakonu, stojim na raspolaganju SDT-u

"Stojim na raspolaganju i iskazujem spremnost za saradnju sa ciljem što bržeg utvrđivanja i objelodanjivanja pune istine o ovom slučaju", saopštio je Brajović
19532 pregleda 64 komentar(a)
Ivan Brajović, Foto: Boris Pejović
Ivan Brajović, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 13.11.2019. 19:09h

Predsjednik Skupštine Crne Gore Ivan Brajović kazao je večeras da je uvjeren da je sve radio po zakonu i da stoji na raspolaganju Specijalnom državnom tužilaštvu.

"Lično uvjeren da sam sve radio u skladu sa zakonom, i sa punim povjerenjem u nepristrasan rad državnih organa, stojim na raspolaganju i iskazujem spremnost za saradnju sa ciljem što bržeg utvrđivanja i objelodanjivanja pune istine o ovom slučaju", saopštio je Brajović.

Dodao je da očekuje da će time biti stavljena tačka na "političke manipulacije i zloupotrebu javnog medijskog prostora".

U Specijalnom državnom tužilaštvu formiran je predmet u vezi transakcije na rivolving kartici predsjednika Parlamenta Ivana Brajovića, o čemu se juče raspravljalo u Skupštini Crne Gore.

Povezani članci

13. Novembar 2019.

SDT istražuje Ivana Brajovića

"Povodom navoda koji su iznijeti na sjednici Skupštine Crne Gore 12.11.2019. godine, a u vezi eventualnih transakcija na revolving karticama, u Specijalnom državnom tužilaštvu su već formirani spisi predmeta poslovne oznake Ktr-S 235/17 i u navedenom predmetu u toku je izviđaj," saopštilo je SDT.

Bonus video: