Budvanin pijan izazvao sudar - 15 dana zatvora i 120 eura kazne

Portparol Suda za prekršaje u Budvi, sudija Marko Đukanović kazao je Vijestima da je M. C izazvao saobraćajnu nezgodu u alkoholisanom stanju pri koncentraciji od 2,33 g/kg alkohola u organizmu
8160 pregleda 9 komentar(a)
Budva (Ilustracija), Foto: Shutterstock, Shutterstock, Shutterstock, Shutterstock
Budva (Ilustracija), Foto: Shutterstock, Shutterstock, Shutterstock, Shutterstock

Dežurna sutkinja Suda za prekršaje u Budvi Ivana Vukasović donijela je rjesenje kojim je M.C 26 iz Budve kaznila kaznom zatvora u trajanju od 15 dana i novčanon kaznom u iznosu od 120 eura.

Portparol Suda za prekršaje u Budvi, sudija Marko Đukanović kazao je Vijestima da je M. C izazvao saobraćajnu nezgodu u alkoholisanom stanju pri koncentraciji od 2,33 g/kg alkohola u organizmu.

“ Izrečena mu je zabrana upravljanja vozilima B kategorije u trajanju od šest mjeseci i 5 kaznenih bodova”, kazao je Đukanović.

Nezgoda se desila jutros oko 03:35 časova, u ulici Filipa Kovacevica, a okrivljeni je dezurnoj sutkinji priveden 10 časova .

Sudija Đukanović prekjuče je odredio jednomjesečni pritvor podgoričaninu R. N (21) koji je takodje vozio u alkoholisanom stanju i prošao uprkos intervenciji policije na crveno kroz tri raskrsnice. Određena mu je i novčana kazna od 300 eura i oduzeta vozačka dozvola sedam mjeseci.

Bonus video: