Knežević Đukanoviću: Ko je pucao na Obradovića i Mitrovića?

"Ako već g. Đukanović daje sebi za pravo da priča o moralu, onda će objasniti javnosti zašto žrtvuje jednog poštenog momka, Vlada Ivanovića, sportistu i čistog čovjeka, radi prikrivanja vile pod Goricom i njegovih prljavih ciljeva"
62443 pregleda 115 komentar(a)
Knežević, Foto: Filip Roganović
Knežević, Foto: Filip Roganović
Ažurirano: 23.01.2019. 20:47h

Povodom večerašnjeg saopštenja predsjednika Crne Gore i DPS-a Mila Đukanovića, predsjednik Atlas Grupe dr Duško Knežević takođe se oglasio saopštenjem.

Izjavu prenosimo integralno:

"G. Đukanović je potvrdio da je imao kartice, kao što je prije neki dan potvrdio da se vila pod Goricom gradi za njega i da su biznismeni finansirali DPS. Papire o njegovim karticama i dugovima je pronašao Specijalni istražni tim i oni su anonimno poslati na naše mejlove. I meni je trebalo da se prisjetim o čemu se radi, pa sam ustanovio da iz banke nikako nijesu mogli da dogovore sa kabinetom da g. Đukanović vrati dug. Zato sam dao nalog da se iz imovine Atlas Grupe zatvore svi rizični krediti i kreditne kartice koje su u kreditnom birou bile negativno klasifikovane, jer nijesam htio da se imena Mila Đukanovića i još nekih provlače kroz revizorske i izvještaje Centralne banke Crne Gore.

Ako već g. Đukanović daje sebi za pravo da priča o moralu, onda će objasniti javnosti zašto žrtvuje jednog poštenog momka, Vlada Ivanovića, sportistu i čistog čovjeka, radi prikrivanja vile pod Goricom i njegovih prljavih ciljeva. U isto vrijeme vodi istragu protiv njegovog brata Miška Ivanovića, koga je iskoristio tokom upravljanja i prodaje Telekoma.

Ta moralna gromada bi morala i da odgovori na pitanje ko je pucao na Olega Obradovića, koji mu je bio jedan od najbližih privrednih saradnika, a poslije predsjednik UO Prve banke. Na njega je pucano u dvorištu škole. Mislim da je najvažnije da objasni ko je pucao na Peđu Mitrovića, bivšeg direktora Uprave za sprečavanje pranje novca i zašto on jedini nije posjetio Mitrovića u bolnici. Đukanović zna da znam mnogo o tome jer sam lično peglao njihove odnose.

G. Đukanović dobro zna šta još sve znam. Prevario me je za sve što smo dogovorili. Iako je javno govorio da rebus Meljine treba što prije riješiti, bilo je obratno. Preko jednog od pipaka svoje kriminalne hobotnice, predsjednika Privrednog suda Blaža Jovanića, spriječio je dogovor sa premijerom Duškom Markovićem i ministrom finansija Darkom Radunovićem o poravnanju i, samim tim, rješavanju problema bolnice Meljine".

Bonus video: