Knežević na Instagramu: Milo kod kuma i momci iz devedesetih

Predsjednik Crne Gore ponovo u glavnoj ulozi na profilu prvog čovjeka Atlas grupe
35356 pregleda 37 komentar(a)
Scena iz Kuma, Foto: Instagram
Scena iz Kuma, Foto: Instagram
Ažurirano: 06.01.2019. 20:31h

Prvi čovjek Atlas grupe, Duško Knežević, ponovo je aktivan na svom Instagram nalogu, a pratiocima je iz Londona priredio, kako je kazao, "malo zabave za praznike" novom objavom sa crnogorskim predsjednikom Milom Đukanovićem u glavnoj ulozi.

U objavi se nalazi poster za kultni film "Kum" sa Don Vitom Korleoneom, fotografija jedne od poznatih scena iz filma, kao i insert iz 2015. naslovljen "Kum kod Mila, prvi dio" u kojem satiričar Mihailo Radojičić u ulozi Korleonea prima Đukanovića u posjetu kako bi mu čestitao devet godina crnogorske nezavisnosti.

"Kad si doša', znam šta ćeš mi reć': Crna Gora - nema druge. A prvu ste dali na rasprodaju. Vi nijeste ni Amerika ni Rusija, kad oni daju, njima se ne poznaje", kaže Radojičić u insertu.

Knežević je juče objavio fotografije sa Đukanovićem, naslovljene "Momci iz devedesetih", nakon što je ekskluzivno za "Vijesti" kazao da je donirao novac DPS-u za kampanju za lokalne izbore u Podgorici u dogovoru sa predsjednikom DPS-a, Đukanovićem.

Za taj novac, za koji tvrdi da ima pokriće, šef Atlas grupe kaže da je Glavni specijalni tužilac Milivoje Katnić pokušao da mu smjesti da je bio namijenjen Demokratskom frontu i da ga tako uplete u aferu “državni udar”.

Knežević je, takođe putem Instagrama, pozvao vrhovnog državnog tužioca Ivicu Stankovića da smijeni Katnića i tako "zaustavi kriminal i nelegalni rad ovog nerazumnog čovjeka."

Kneževića na ovoj društvenoj mreži prati gotovo 20 hiljada ljudi, kao i 18,2 hiljada korisnika Instagrama koji su zapratili stranicu "Podrška Atlas grupi".

Bonus video: