Lakše povrijeđen maloljetnik u Tivtu: Palica mu presjekla ušnu školjku

Policija, prema riječima načenika OB Tivat Dragana Kontića je u međuvremenu u prisustvu njihovih roditelja uzela izjave i od drugova D.M. koji su se sa njime zatekli u vrijeme napada i intenzivno radi na otkrivanju počinilaca
10593 pregleda 2 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock, Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock, Shutterstock

Tivćanin D.M. (16) zadobio je lakše tjelesne povrede u napadu koji su on i njegovi drugovi doživjeli od za sada, zvanično neidentifikovane grupe maloljetnika, sinoć na igralištu kod lamela iza zgrade glavne Pošte u Tivtu.Prema prijavi koju je u prisustvu roditelja D.M. juče podnio tivatskoj policiji, u srijedu oko 22.30 časova on je na tom igralištu bio sa drugomima T.A., S.M. i M.A., kada je pored njih prošla grupa od pet-šest maloljetnika za koje on pretpostavlja da su romske nacionalnosti.

Bez da je među njima bilo ikakvog sukoba, iz pravca te grupe prema mladim Tivćanima doletjela je manja drvena palica koja je D.M. pogodila u predjelu desnog uva i nanijela mu razderotine ušne školjke. Maloljetnici koji su ih gađali, odmah su pobjegli sa lica mjesta, a D.M. su njegovi drugovi odveli do Hitne pomoći u Tivtu gdje mu je pružena prva pomoć. D.M. je potom prebačen do kotorske bolnice gdje su mu ljekari sa pet šavova, ušili razderanu ušnu školjku i otpustili ga na kućno liječenje.

Policija, prema riječima načenika OB Tivat Dragana Kontića je u međuvremenu u prisustvu njihovih roditelja uzela izjave i od drugova D.M. koji su se sa njime zatekli u vrijeme napada i intenzivno radi na otkrivanju počinilaca. U tome će im poslužiti i snimci sa kamera video nadzora koji postoji na više objekata u blizini igrališta na kojem je došlo do incidenta.

Bonus video: