Milošević i Savić poslate u Istražni zatvor: Bez dozvole vlasnika otvorile lokal u Tuzima

Novim mjerama za sprečavanje unošenja u zemlju, suzbijanje i sprečavanje prenošenja novog koronavirusa predviđeno je zatvaranje ugostiteljskih objekata – kafića, kafana, kafeterija, restorana i barova, osim ugostiteljskih objekata koji dostavljaju hranu i omogućavaju preuzimanje hrane i obroka, uz zabranu boravka gostiju u samim objektima
6924 pregleda 2 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Sudija za istragu je nakon saslušanja odredio pritvor Slobodanki Milosević (54) i Dragani Savić (47), zbog sumnje da su počinile krivično djelo iz cl. 287 Kaznenog zakonika Crne Gore (KZCG).

Nakon saslušanja sprovedene su u Istražni zatvor.

Njih dvije su, bez znanja vlasnika otvorile lokal u Tuzima, uprkos naredbi Ministarstva zdravlja.

Novim mjerama za sprečavanje unošenja u zemlju, suzbijanje i sprečavanje prenošenja novog koronavirusa predviđeno je zatvaranje ugostiteljskih objekata – kafića, kafana, kafeterija, restorana i barova, osim ugostiteljskih objekata koji dostavljaju hranu i omogućavaju preuzimanje hrane i obroka, uz zabranu boravka gostiju u samim objektima.

Takođe zabranjeno je pružanje ugostiteljsih usluga u hotelima, osim za prijavljene goste, kao i zatvaranje disko klubova/barova i noćnih klubova/barova.

Institut za javno zdravlje potvrdio je juče još šest slučajeva zaraze koronavirusom.

Ukupan broj osoba oboljelih od koronavirusa u Crnoj Gori trenutno je osam.

Bonus video: