Dvoje putnika iz autobusa prevezeni u Užice i Podgoricu, ostali zbrinuti u Pljevljima - Vijesti.me
SAOBRAĆAJNA NEZGODA KOD TERMOELEKTRANE

Dvoje putnika iz autobusa prevezeni u Užice i Podgoricu, ostali zbrinuti u Pljevljima

Autobus autoprevoznika „Glušica prevoz“ iz Nikšića, sa 37 putnika, sletio je sinoć oko 22:30 sa glavnog puta u blizini Termoelektrane Pljevlja

Sa mjesta nezgode
Sa mjesta nezgode (Foto: Goran Malidžan)

Tanja Čvorović (42), povrijeđena putnica iz autobusa, koji je sinoć sletio sa puta u Pljevljima, prevezena je na dalje liječenje u Užice, dok je Dalibor Gazdić (33) upućen u Klinički centar Crne Gore u Podgorici. 

Ostali putnici zbrinuti su u u pljevaljskoj Opštoj bolnici, saopštio je za TV Vijesti Milanko Terzić, načelnik  te ustanove. 

Ukupno je povrijeđena 41 osoba, među kojima je troje djece.

 Autobus autoprevoznika „Glušica prevoz“ iz Nikšića, sa 37 putnika, sletio je sinoć oko 22:30 sa glavnog puta u blizini Termoelektrane Pljevlja.

Povrijeđeni putnici, među kojima su neki sa težim povredama, prevezeni su u Opštu bolnicu Pljevlja.

Sa mjesta nezgode(Foto: Goran Malidžan)

"Vijesti" saznaju da se autobus na glavnom putu sudario sa vozilom marke "Mercedes", čiji je vozač takođe povrijeđen. Nakon kontakta, autobus je sa glavnog puta sletio na put kojim se dovozi ugalj za Termoelektranu.

Povrijeđeni su prebačeni u pljevaljsku bolnicu(Foto: Goran Malidžan)

Autobus je saobraćao na liniji Nikšić-Vrbas. 

Mjesto nesreće i povrijeđene obišao je predsjednik Opštine Pljevlja Igor Golubović. On je rekao da je za rodbinu putnika obezbijeđen smještaj u hotelu "Pljevlja". 

Ljekari i medicinsko osoblje utvrđuju stepen povreda dovezenih putnika, a ispred pljevaljske bolnice su okupljeni građani, spremni da u slučaju potrebe daju krv.

Ispred bolnice(Foto: Goran Malidžan)

 


Vidi sve komentare