Policajca traže zbog pucnjave u Tivtu - Vijesti.me
RANJEN NOVOSAĐANIN STEFAN ABRLIĆ

Policajca traže zbog pucnjave u Tivtu

Stefan Abrlić (30) nije životno ugrožen. On je u tuči i pucnjavi zadobio povrede glave i sa prostrelnom ranom hospitalizovan je u risanskoj bolnici

Policija juče ispred noćnog kluba “Win”
Policija juče ispred noćnog kluba “Win” (Foto: Siniša Luković)

Policajci iz Tivta tragaju za kolegom D. Ž. zbog sumnje da je učestvovao u pucnjavi u kojoj je ranjen Novosađanin Stefan Abrlić (30).

Iz Uprave policije nijesu demantovali, ali ni potvrdili informacije “Vijesti” da je njihov službenik nakon svađe pucao u Abrlića.

Abrlić nije životno ugrožen. On je u tuči i pucnjavi zadobio povrede glave i sa prostrelnom ranom hospitalizovan je u risanskoj bolnici.

“Policijskim službenicima je poznat identitet lica koje potražujemo u vezi sa upotrebom vatrenog oružja u Tivtu u kojem je jedna osoba zadobila povrede. Identitet lica koje potražujemo u ovom momentu ne možemo objaviti zbog nesmetanog daljeg odvijanja policijsko-tužilačkih aktivnosti”, odgovorili su iz te institucije. 

Prema informacijama “Vijesti”, policajac D. Ž. angažovan je i na poslovima obezbjeđenja tivatske diskoteke “Win” u kojoj je u noći između četvrtka i petka ranjen Novosađanin.

Iz vrha UP-a “Vijestima” je nezvanično rečeno da je pucnjavi prethodila čarka u diskoteci.

Navodno, prijateljice Abrlića i J. M. (29) iz Vrbasa posvađale su se sa drugim gošćama diskoteke, zbog čega je obezbjeđenje reagovalo i izbacilo Vojvođane.

“Vijesti” saznaju da su im Abrlić i Vrbašanin zaprijetili da će se vratiti i obračunati sa njima, što su i uradili oko dva sata ujutro.

“Sa velikim čekićem i šipkama vratili su se u ‘Win’ i napali pripadnike obezbjeđenja na ulazu objekta. Savladali su ih, ušli u noćni klub i počeli da lome inventar. U tuči na ulazu jedan od napadača čekićem je udario u glavu pripadnika obezbjeđenja B. V., a tokom nastavka obračuna u objektu došlo je do pucnjave u kojoj je ranjen Novosađanin S. A.”, kazao je sagovornik “Vijesti”.

Istakao je da sumnjaju da je pištolj potegao D. Ž. 

Istragu o ranjavanju Novosađanina vodi Više državno tužilaštvo iz Podgorice.

Po njihovom nalogu policija je juče izuzimala tragove iz diskoteke, ali i saslušavala očevice događaja.

Na ulazu objekta bila je policijska traka, a inspektori su kontrolisali izlaze iz grada pokušavajući da uđu u trag kolegi D. Ž. koji nije zapošljen u tivatskoj policiji.

Vrbašanin uhapšen, radnik obezbjeđenja povrijeđen

Tivatska policija uhapsila je juče Vrbašanina J. M. koji je učestvovao u obračunu sa pripadnicima obezbjeđenja u noćnom klubu “Win”.

U tom obračunu teško je povrijeđen Tivćanin B. V. (30) koji je zapošljen kao pripadnik obezbjeđenja diskoteke.

Prema saznanjima “Vijesti” njegovo zdravstveno stanje je stabilno.


Vidi sve komentare

Najčitanije iz sekcije Crna hronika