Policajca traže zbog pucnjave u Tivtu

Stefan Abrlić (30) nije životno ugrožen. On je u tuči i pucnjavi zadobio povrede glave i sa prostrelnom ranom hospitalizovan je u risanskoj bolnici
20909 pregleda 13 komentar(a)
Policija juče ispred noćnog kluba “Win”, Foto: Siniša Luković
Policija juče ispred noćnog kluba “Win”, Foto: Siniša Luković

Policajci iz Tivta tragaju za kolegom D. Ž. zbog sumnje da je učestvovao u pucnjavi u kojoj je ranjen Novosađanin Stefan Abrlić (30).

Iz Uprave policije nijesu demantovali, ali ni potvrdili informacije “Vijesti” da je njihov službenik nakon svađe pucao u Abrlića.

Abrlić nije životno ugrožen. On je u tuči i pucnjavi zadobio povrede glave i sa prostrelnom ranom hospitalizovan je u risanskoj bolnici.

“Policijskim službenicima je poznat identitet lica koje potražujemo u vezi sa upotrebom vatrenog oružja u Tivtu u kojem je jedna osoba zadobila povrede. Identitet lica koje potražujemo u ovom momentu ne možemo objaviti zbog nesmetanog daljeg odvijanja policijsko-tužilačkih aktivnosti”, odgovorili su iz te institucije.

Prema informacijama “Vijesti”, policajac D. Ž. angažovan je i na poslovima obezbjeđenja tivatske diskoteke “Win” u kojoj je u noći između četvrtka i petka ranjen Novosađanin.

Iz vrha UP-a “Vijestima” je nezvanično rečeno da je pucnjavi prethodila čarka u diskoteci.

Navodno, prijateljice Abrlića i J. M. (29) iz Vrbasa posvađale su se sa drugim gošćama diskoteke, zbog čega je obezbjeđenje reagovalo i izbacilo Vojvođane.

“Vijesti” saznaju da su im Abrlić i Vrbašanin zaprijetili da će se vratiti i obračunati sa njima, što su i uradili oko dva sata ujutro.

“Sa velikim čekićem i šipkama vratili su se u ‘Win’ i napali pripadnike obezbjeđenja na ulazu objekta. Savladali su ih, ušli u noćni klub i počeli da lome inventar. U tuči na ulazu jedan od napadača čekićem je udario u glavu pripadnika obezbjeđenja B. V., a tokom nastavka obračuna u objektu došlo je do pucnjave u kojoj je ranjen Novosađanin S. A.”, kazao je sagovornik “Vijesti”.

Istakao je da sumnjaju da je pištolj potegao D. Ž.

Istragu o ranjavanju Novosađanina vodi Više državno tužilaštvo iz Podgorice.

Po njihovom nalogu policija je juče izuzimala tragove iz diskoteke, ali i saslušavala očevice događaja.

Na ulazu objekta bila je policijska traka, a inspektori su kontrolisali izlaze iz grada pokušavajući da uđu u trag kolegi D. Ž. koji nije zapošljen u tivatskoj policiji.

Vrbašanin uhapšen, radnik obezbjeđenja povrijeđen

Tivatska policija uhapsila je juče Vrbašanina J. M. koji je učestvovao u obračunu sa pripadnicima obezbjeđenja u noćnom klubu “Win”.

U tom obračunu teško je povrijeđen Tivćanin B. V. (30) koji je zapošljen kao pripadnik obezbjeđenja diskoteke.

Prema saznanjima “Vijesti” njegovo zdravstveno stanje je stabilno.

Bonus video: