Policija podnijela krivičnu prijavu: Cetinjanin osumnjičen da je ilegalno prodavao medicinski alkohol

"O događaju je obavješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilšatvu koji je naložio da se protiv M.M. podnese krivična prijava zbog sumnje da je počinio krivično djelo nedozvoljena trgovina"
11275 pregleda 5 komentar(a)
Cetinje, Foto: Savo Prelević, Savo Prelević, Savo Prelević
Cetinje, Foto: Savo Prelević, Savo Prelević, Savo Prelević

Cetinjska policija je je podnijela krivičnu prijavu i raspisala potragu za M.M. (49) iz tog grada, jer se sumnja da je ilegalno prodavao medicinski alkohol.

"Postupajući na osnovu naredbe sudije za istragu policija je izvršila pretrese prostorija koje koristi M.M. (49) iz Cetinja i tom prilikom pronašla oko 250 litara medicinskog alokohola. M.M. je sumnja se prodavao medicinski alkohol etalnol 96% bez deklaracije uvoznika, koristeći okolnosti koje su nastale usljed pojave koronavirusa. O događaju je obavješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilšatvu koji je naložio da se protiv M.M. podnese krivična prijava zbog sumnje da je počinio krivično djelo nedozvoljena trgovina. Za licem je raspisana potraga, dok će oduzeti predmeti biti upućeni na odgovarajuća vještačenja", saopšteno je iz Uprave policije.

Bonus video: