Policija traži pomoć: Prepoznajete li ovu osobu? (VIDEO) - Vijesti.me
POVEZAN SA UBISTVOM ANDRIJE GAZIVODE?

Policija traži pomoć: Prepoznajete li ovu osobu? (VIDEO)

"Ukoliko neko od građana prepozna ovo lice sa fotografija i snimka molimo da obavijesti policiju pozivom na brojeve: 067/184-840 i 067/184-873 ili na besplatni broj 122 ili najbližoj policijskoj stanici"

Prepozajete li ovog čovjeka
Prepozajete li ovog čovjeka (Foto: UP)

Iz Uprave policije su dostavili fotografije i snimke osobe koja bi mogla da se poveže sa ubistvom Cetinjanina Andrije Gazivode.

"Intenzivne aktivnosti službenika Uprave policije, na rasvijetljavanju krivičnog djela ubistvo koje je počinjeno na štetu A.G. (30), daju rezultete i postignuti su pomaci u istrazi u veoma kratkom roku", navode iz UP.

Oni su kazali da u koordinaciji sa tužilaštvom preduzimaju mjere i rade na identifikaciji lica koje se nalazi na fotografijama i snimku.

Prepozajete li ovog čovjeka?
Prepozajete li ovog čovjeka?(Foto: UP)

"Ukoliko neko od građana prepozna ovo lice sa fotografija i snimka molimo da obavijesti policiju pozivom na brojeve: 067/184-840 i 067/184-873 ili na besplatni broj 122 ili najbližoj policijskoj stanici", navodi se u saopštenju UP.

Građani svoja saznanja o ovom licu policiji, pozivom na ove brojeve, mogu saopštiti i anonimno.

Prepozajete li ovog čovjeka?
Prepozajete li ovog čovjeka?(Foto: UP)

Cetinjanin Andrija Gazivoda (30) ubijen je u pucnjavi 17. februara ispred teretane koja se nalazi u prostorijama Sportskog centra "Lovćen" u prijestonici.

Iz Uprave policije su Vijestima saopštili da je u tridesetogodišnjaka ispaljeno više hitaca iz vatrenog oružja.


Vidi sve komentare