Policija u Plavu pronašla oružje, municiju, marihuanu i druge predmete: Jedna osoba uhapšena

E.Š. (43) je osumnjičen da je počinio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga u sticaju sa krivičnim djelom nedozvoljno držanje oružja i eksplozivnih materija.
5454 pregleda 0 komentar(a)
Oružje pronađeno u Plavu, Foto: Uprava policije
Oružje pronađeno u Plavu, Foto: Uprava policije

Policija u Plavu pronašla je i oduzela oružje, municiju, marihuanu i druge predmete.

Tom prilikom uhapšen je E.Š. (43) iz Plava. On je osumnjičen da je počinio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga u sticaju sa krivičnim djelom nedozvoljno držanje oružja i eksplozivnih materija.

"Policija u Plavu je, postupajući po naredbi sudije za istragu, pretresom stana i drugih prostorija koje koristi E.Š. (43) iz Plava pronašla i oduzela oružje, municiju, marihuanu i druge predmete. E.Š. je lišen slobode i uz krivičnu prijavu priveden nadleženom tužiocu zbog sumnje da je počinio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga u sticaju sa krivičnim djelom nedozvoljno držanje oružja i eksplozivnih materija. Policija je pretresom na ovoj lokaciji pronašla i oduzela pušku CZ cal. 8x57, lovačku pušku dvocijevku, malokalibarsku pušku, pušku sa optikom marke CZ – sa oružnim listom na ime drugog lica, 98 komada razne vrste municije, kao i staklenu teglu sa biljnom materijom za koju se sumnja da je opojna droga marihuana i drobilicu sa ostacima iste biljne materije", saopšteno je iz Uprave policije (UP).

Bonus video: