Simonović priznala da je ubola Trišića?

"Vijesti" nezvanično saznaju da je Simonović priznala da je nožem izbola komšiju, ali je objasnila da nije namjeravala da ga ubije, dok su trojica učesnika u tuči negirala da su se tukli sa bilo kim
48339 pregleda 7 komentar(a)
Navodno priznala da je ubola komšiju: Radosava Simonović, Foto: Jadranka Ćetković
Navodno priznala da je ubola komšiju: Radosava Simonović, Foto: Jadranka Ćetković
Ažurirano: 04.11.2019. 20:47h

Državni tužilac Hasan Lukač odredio je večeras zadržavanje do 72 sata Beranki Radosavi Simonović (44) zbog pokušaja ubistva komšije Dragoljub Trišića.

Zbog učestvovanja u tuči tužilačko zadržavanje je određeno i bratu okrivljene, Vladanu Mijoviću, kao i mladićevim tetku i ujaku Radosavu Raičeviću (37) i Jovici Radeviću(46).

Nakon svađe i tuče u dvorištu Simonović, Radosava je, kako se sumnja, donijela kuhinjski nož dužine 30 centimetara i sječiva oko 20 centimetara, kojim je tri puta izbola Trišića.

"Vijesti" nezvanično saznaju da je Simonović priznala da je nožem izbola komšiju, ali je objasnila da nije namjeravala da ga ubije, dok su trojica učesnika u tuči negirala da su se tukli sa bilo kim.

Takođe, prema nezvaničnim informacijama, Trišić je došao u dvorište kuće Radosavinog brata Vladimira Mijovića, gdje i ona živi kao samohrana majka troje djece.

Trišić operisan i stabilnog stanja

Dvadesetčetvorogodišnji Beranac Dragoljub Trišić stabilnog je zdravstvenog stanja, nakon što mu je u nedjelju naveče u Opštoj bolnici u ovom gradu urađena operacija na otvorenom srcu. "Vijestima" je u u beranskoj Opštoj bolnici rečeno da se dežurni ljekari nijesu dvoumili da je ranjenome potrebna hitna operacija, odnosno da ne bi izdražao put do Kliničkog centra u Podgorici.

Trišić je beransku bolnicu primljen oko 20 časova, gdje ga je operisala ekipa na čelu sa doktorom Miloradom Bakićem.

Ekipa ljekara koja je izvršila operaciju
Ekipa ljekara koja je izvršila operaciju(Foto: Tufik Softić)

"Dežurni hirurg je prepoznao da se radi o teškoj, čak smrtonosnoj povredi grudnog koša i organa u grudnoj duplji koja je već dovela do hemoraičnog šoka kod povrijeđenog. Objektivizirali smo ranu na bočnoj strani lijeve komore. Uspjeli smo, uz očekivane teškoće da zaustavimo krvarenje iz lijeve komore srca. Nakn toga, poslije očekivanih terapeutskih procedura uspostavljena je normalna cirkulacija. U postoperativnom toku monitoring pokazuje normalizaciju vitalnih funkcija", saopšteno je beranske bolnice. Sa kardiohirurzima iz Kliničkog centra dogovoreno je da se mladićevo zdravstveno stanje dalje prati uz njihov nadzor u beranskoj Opštoj bolnici.

Bonus video: