Slaven Radunović vrijeđao policajce? Poslanik: Žao mi je, ali su me isprovocirali

"Osjetio sam se isprovociranim načinom na koji mi se obratio komunalni policajac i reagovao sam, po mojim standardima neprimjereno, i žao mi je zbog toga”, kazao je Radunović "Vijestima".
38065 pregleda 51 komentar(a)
Vozilo kojim je upravljao Radunović
Vozilo kojim je upravljao Radunović
Ažurirano: 08.08.2019. 17:38h

Poslanik Demokratskog fronta Slaven Radunović navodno je danas vrijeđao službenike Komunalne policije u Bijeloj i odbio da da na uvid dokumenta. Radunović je "Vijestima" potvrdio da je došlo do incidenta na priobalnom putu u Bijeloj i da je "neprimjereno reagovao" jer se "osjećao isprovociranim".

Navodno, Komunalna policija zaustavila automoblil marke Volkswagen registarskih oznaka HN BJ 892, jer se kretao saobraćajnicom u vrijeme kada nije dozvoljen nikakav saobraćaj, a vozač je odbio da da dokumenta na uvid.

“Vraćao sam automobil vlasniku koji je mještanin i koji, pretpostavljam, ima odobrenje za vožnju lokalnim putem. Osjetio sam se isprovociranim načinom na koji mi se obratio komunalni policajac i reagovao sam, po mojim standardima neprimjereno, i žao mi je zbog toga”, kazao je Radunović "Vijestima".

Iz Komunalne policije tvrde da je vozač vrijeđao njihove službenike.

“Vozač se ponašao bahato, vrijeđao je službenike Komunalne policije, upućivao im najvulgarnije psovke. Onda je parkirao automobile na obližnjoj plaži i ušao u gliser koji je potom otplovio u nepoznatom pravcu”, kazali su u Komunalnoj policiji.

Na lokalnom priobalnom putu kroz naselja Baošići i Bijela do plivališta, kao i dijela puta u Bijeloj pored hotela “Delfin” do raskrsnice sa Jadranskom magistralom u Jošicama, zabranjen je saobraćaj od 10 do 16 sati. Zabrana je na snazi do 1. septembra.

Bonus video: