Krivokapić priznao da je ubio majku

"Kaje se zbog toga što je uradio", kazala je pravna zastupnica Peka Krivokapića, advokatica Ana Stanković Mugoša
107267 pregleda 28 komentar(a)
Privođenje Peka Krivokapića, Foto: Savo Prelević
Privođenje Peka Krivokapića, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 18.12.2019. 17:40h

Cetinjanin Peko Krivokapić (46) pred tužiteljkom Majom Jovanović priznao je da je sinoć ubio svoju majku Savicu (68) u mjestu Cuce u cetinjskoj opštini.

"Priznao je izvršenje krivičnog djela, kaje se zbog toga što je uradio. Tužilac mu je nakon saslušanja odredio zadržavanje do 72 sata i sjutra ujutro će biti priveden sudiji za istragu", kazala je njegova pravna zastupnica, advokatica Ana Stanković Mugoša

Krivokapić je uhapšen sinoć, ubrzo nakon ubistva.

On se navodno sam predao policiji, a prema prvim informacijama ubistvo je počinio nožem.

"Policija je sinoć u Cetinju lišila slobode P.K. (46) iz Cetinja zbog sumnje da je počinio krivično djelo teško ubistvo na štetu svoje majke S.K. (68). On će biti uz krivičnu prijavu priveden državnom tužiocu u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici. Policija je izašla na lice mjesta, izvršila uviđaj i izuzela tragove koji će biti predmet vještačenja. Pregledom tijela od strane dežurnog ljekara Hitne medicinske pomoći Cetinje uočene su vidljive povrede u predjelu glave i tijela. Tijelo je transportovano na Odjeljenje patologije KCCG u Podgorici radi obdukcije", saopšteno je iz Uprave policije.

Bonus video: