Uhapšeno još četvoro u Podgorici i Mojkovcu: Otvorili lokale uprkos zabrani - Vijesti.me
PREKRŠILI PRIVREMENE MJERE

Uhapšeno još četvoro u Podgorici i Mojkovcu: Otvorili lokale uprkos zabrani

S.M. (54) i D.S. (47) bez znanja vlasnika otvorile ugostiteljski objekata "Zetski dom", A.D. (27) otvorio ugostiteljski objekat "Teatro" u Tuzima, a V.B. ugostitetljski objekat "Rovca" u Mojkovcu

policija, STOP policija
policija, STOP policija (Foto: Savo Prelević)

Policija u Podgorici i Mojkovcu uhapsila je četiri osobe zbog sumnje da su izvršila tri krivična djela nepostupanje po zdravstvenim propisima za suzbijanje opasne zarazne bolesti.  

U Podgorici su uhapšene S.M. (54) i D.S. (47), koje su bez znanja vlasnika otvorile ugostiteljski objekata "Zetski dom" u Zeti i na taj način prekršile privremenu mjeru zabrane koja je izrečena od strane Ministarstva zdravlja o sprječavanju prenošenja korona virusa u Crnoj Gori.

Njima je nakon saslušanja u Osnovnom državnom tužilaštvu određeno zadržavanje do 72 sata.

Zbog istog krivičnog djela uhapšen je i A.D. (27) koji otvorio ugostiteljski objekat "Teatro" u Tuzima i vršio ugostiteljske usluge.  

Policija u Mojkovcu je uhapsila V.B. zbog krivičnog djela nepostupanje po zdravstvenim propisima za suzbijanje opasne zarazne bolesti. 

"On je juče otvorio ugostitetljski objekat "Rovca", vršio ugostiteljske usluge i tim prekršio privremenu mjeru zabranu koja je izrečena od strane Ministarstva zdravlja o sprječavanju prenošenja korona virusa u Crnoj Gori", saopšteno je iz Uprave policije.


Vidi sve komentare