Danas u "Vijestima": Sina su mi oteli, pretukli i davili, pa bacili u kanal; Izaći ili ostati

Nezadovoljan reakcijom državnih organa u slučaju prebijanja njegovog sina Nenada (25), poznati trener borilačkih vještina iz Bara Saša Boltić kazao je da je pokrenuo privatnu istragu tokom koje je prikupio materijalne dokaze da su Nenada trojica muškaraca "otela, davila i pretukla"
0 komentar(a)
Naslovna 4.8., Foto: Vijesti
Naslovna 4.8., Foto: Vijesti
Ažurirano: 04.08.2016. 05:16h

U današnjem štampanom izdanju "Vijesti" čitajte:

  • Uzeo otpremninu, a dana nije radio

Poslanik DPS-a Radovan Obradović dobio je prošle godine 15.000 eura otpremnine od Opštine Bijelo Polje kao prekobrojni savjetnik u toj lokalnoj samoupravi, iako od zaposlenja na mjesto savjetnika nije obavljao taj posao.

  • Zaradili 57 miliona, mali akcionari ni mrvice nijesu dobili

Investicioni fond Eurofond je u posljednjih deset godina od prodaje akcija dobio najmanje 57 miliona eura. Od toga je 30 miliona uložio u kupovinu akcija, a 19,2 miliona platio svojoj upravljačkoj kompaniji Euroinvest po osnovu naknade za upravljanje, pokazuju finansijski izvještaji fonda i njegove upravljačke kompanije koje su analizirali Istraživački centar MANS-a i list "Vijesti".

  • Još ne znamo šta tamo piše

Crnogorska akademija nauka i umjetnosti (CANU) još nije dobila Rezoluciju o Rječniku narodnog i književnog jezika, koji je prije desetak dana usvojila Skupština, potvrdio je "Vijestima" novi predsjednik CANU Dragan Vukčević.

  • Sina su mi oteli, pretukli i davili, pa bacili u kanal

Nezadovoljan reakcijom državnih organa u slučaju prebijanja njegovog sina Nenada (25), poznati trener borilačkih vještina iz Bara Saša Boltić kazao je da je pokrenuo privatnu istragu tokom koje je prikupio materijalne dokaze da su Nenada trojica muškaraca "otela, davila i pretukla".

Pročitajte kolumnu Željka Ivanovića.

Danas uz "Vijesti" specijalno poklon izdanje "O zdravlju".

Bonus video: