TURISTIČKA ORGANIZACIJA PRVI PUT ORGANIZUJE

Božićni bazar ispred staroradskih bedema u Budvi

"Na inicijativu naših sugrađana Kristine Đurić i Miloša Nikčevića, 28. decembra u 19 časova, organizuje se veliki humanitarni koncert budvanskih i crnogorskih bendova na bini u sklopu "Božićnog bazara". Pored bine biće postavljena donatorska kutija za novčane priloge namijenjena liječenju djevojčice Anđele Petrović iz Kotora", kazala je Marović
51 pregleda 0 komentar(a)
Božićni bazar, Foto: Vuk Lajović
Božićni bazar, Foto: Vuk Lajović
Ažurirano: 07.02.2019. 14:20h

Turistička organizacija opštine Budva ove godine prvi put  organizuje “Božićni bazar” , koji je juče svečnao otvoren I  trajeće  do 8. januara na Trgu slikara ispred Starog grada.

Prema  riječima portparolke To Budve darje Marović "Božićni bazar" se  realizuje u saradnji sa lokalnom samoupravom, Udruženjem ugostitelja  Budve i sugrađanima, u cilju dodatnog obogaćivanja turističke ponude  grada u periodu prije i nakon novogodišnjih praznika, sa željom da  objedini oba Božića (katolički i pravoslavni), kao još jedan primjer  harmoničnih odnosa koji se na ovim prostorima njeguju vjekovima.

"Na inicijativu naših sugrađana Kristine Đurić i Miloša  Nikčevića, 28. decembra u 19 časova, organizuje se veliki humanitarni  koncert budvanskih i crnogorskih bendova na bini u sklopu "Božićnog  bazara". Pored bine biće postavljena donatorska kutija za novčane  priloge namijenjena liječenju djevojčice Anđele Petrović iz Kotora", kazala je Marović.

U okviru "Božićnog bazara" našla  se raznovrsna ponuda hrane i  pića, prikladna bazarima ovog tipa, suveniri, umjetničke rukotvorine i  cvjetni aranžmani, zatim "Photo boot", kabina za fotografisanje i manja  bina predviđena za muzički dio programa.

Predviđeno radno vrijeme Bazara je od 12 časova do ponoći.