Rotari klub Bar podijelio 500 novogodišnjih poklon paketića

"Radi se o projektu “Shoebox”, djeca iz Velike Britanije pakuju poklone u kutije od cipela za vršnjake u Crnoj Gori, a vrijednost svakog paketića je 25 funti
89 pregleda 2 komentar(a)
Humanitarna akcija, Foto: Radomir Petrić
Humanitarna akcija, Foto: Radomir Petrić
Ažurirano: 24.12.2016. 11:13h

Rotari klub Bar podijelio je danas 500 novogodišnjih poklon paketića djeci iz porodica-primaoca socijalne pomoći iz evidencije barskog Centra za socijalni rad. Na uručivanju paketića u Domu kulture, predsjednik Rotari kluba Bar Srđan Grgić kazao je “Vijestima” da se radi o nastavku petogodišnje tradicije darivanja paketića, u saradnji Rotari klubova Crne Gore i Velike Britanije.

"Radi se o projektu “Shoebox”, djeca iz Velike Britanije pakuju poklone u kutije od cipela za vršnjake u Crnoj Gori, a vrijednost svakog paketića je 25 funti. U akciji sarađuju svi Rotari klubovi iz Crne Gore, kao i Rotari klubovi Velike Britanije", rekao je Grgić.

On je dodao da će u toku naredne sedmice biti podijeljeno još 200 ovih paketića, i to nevladinom udruženju “Adria” koje brine o osobama sa kombinovanim smetnjama u razvoju, Dječijem odjeljenju Opšte bolnice Bar i učenicima Specijalnog odjeljenja OŠ “Jugoslavija”.

Bonus video: