Tivat: Božićni bazar za bolesnu i djecu sa posebnim potrebama

Sav prihod od njihove prodaje biće usmjeren za potrebe Dnevnog centra za djecu sa posebnim potrebama u Tivtu, malog Jovana i za liječenje dvanaestogodišnje Kotoranke Anđele Petrović
84 pregleda 1 komentar(a)
novogodišnji bazar, Tivat, Foto: Siniša Luković
novogodišnji bazar, Tivat, Foto: Siniša Luković
Ažurirano: 23.12.2016. 12:13h

Tradicionalna manifestacija - Novogodišnji humanitarni bazar, priređena je u Tivtu u organizaciji Opštine, lokalnog Crvenog krsta i Organizacije žena Tivta.

Na tridesetak štandova postavljenih na Trgu magnolija u centru grada, izložen je bogat asortiman suvenira, novogodišnjih ukrasa, igračaka, kolača, raznih gastro đakonija, sportske opreme, bižuterije i umjetnina.

Sav prihod od njihove prodaje biće usmjeren za potrebe Dnevnog centra za djecu sa posebnim potrebama u Tivtu, malog Jovana i za liječenje dvanaestogodišnje Kotoranke Anđele Petrović.

Novac se sakupljao i kroz akciju “Click for help”, u kojoj je fotograf Miko Đuričić građanima nudio profesionalno fotografisanje u zamjenu za malu donaciju. Za sve posjetioce na svečano ukrašenom trgu, priređen je i bogat zabavni program.

Okupljene je pozdravila tivatska gradonačelnica dr Snežana Matijević koja se zahvalila na njihovoj humanosti i obavijestila ih da je Opština Tivat već Anđelino liječenje na specijalnoj klinici u Njemačkoj, pomogla uplativši 5 hiljada eura.