Bar: Djeda mrazevi bajkeri uručili novogodišnje paketiće djeci sa posebnim potrebama

Direktorica škole Lidija Raković rekla je da je ovo divan gest barskih "bajkera" koji su sami predložili da dođu u posjetu i obraduju ovih 14 đaka
377 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 22.12.2016. 09:48h

Djeda mrazovi na motorima, članovi moto kluba "Bar" posjetili su danas osnovnu školu "Jugoslavija" u Makedonskom naselju u Baru i uručili novogodišnje poklon paketiće djeci sa posebnim potrebama.

Ukupno 11 članova moto kluba "Bar" družili su se i fotografisali sa mališanima koje su potom i provozali motorima po školskom krugu.

Direktorica škole Lidija Raković rekla je da je ovo divan gest barskih "bajkera" koji su sami predložili da dođu u posjetu i obraduju ovih 14 đaka.

"Mi smo do sada već šest godina sa ostalim bajkerima obilazili za Novu godinu dom u Bijeloj i riješili smo da sada nešto tako napravimo i u našem gradu. U dogovoru sa Dadom Ćetkovićem i Sergejem Zabijakom odlučili smo da to bude baš ova škola i od naše članarine kupili smo djeci poklone. Drago nam je što smo ovoj djeci uljepšali dan", rekao je "Vijestima" Dušan Zajović, predsjednik moto kluba "Bar".

Galerija

Bonus video: