Opština i Luka Kotor i pomorci uplatili novac za liječenje Anđele

Anđeli je nakon rutinskog hirurškog zahvata, dijagnosticiran agresivni tumor kostiju. Za dalji nastavak liječenja sa najboljim izgledima za uspjeh, koji je hitno potreban u specijalnoj bolnici za djecu u Štutgartu u Njemačkoj, potrebna su početna sredstva u iznosu od 150.000 eura
124 pregleda 0 komentar(a)
Anđela Petrović, Foto: Privatna arhiva
Anđela Petrović, Foto: Privatna arhiva
Ažurirano: 19.12.2016. 19:30h

Opština Kotor danas je uplatila 15.000 eura za liječenje dvanaestogodišnje Anđele Petrović iz Kotora.

Menadžment Luke Kotor odlučio je da uplati 10.000 eura kao pomoć, a svi zaposleni u Luci Kotor će izdvojiti dio sredstava od svojih plata kako bi pomogli liječenje mlade Kotoranke.

Pomorci sa broda "MSC Lauren" uplatili su 1.250 eura.

Anđeli je nakon rutinskog hirurškog zahvata, dijagnosticiran agresivni tumor kostiju. Za dalji nastavak liječenja sa najboljim izgledima za uspjeh, koji je hitno potreban u specijalnoj bolnici za djecu u Štutgartu u Njemačkoj, potrebna su početna sredstva u iznosu od 150.000 eura.

"Na žalost dok se ne obezbjedi kompletan iznos sredstava, nastavak Anđelinog liječenja je onemogućen. Zbog toga, molimo sve ljude dobrog srca koji mogu u ovim teškim vremenima da izađu u susret našoj dragoj Anđeli da nastavi borbu sa ovom opakom bolešću”, rečeno je “Vijestima” u porodici Petrović.

Onlajn peticija je pokrenuta je na Cetinju u cilju pomoći Anđeli.

Za sada je skoro 200 građana potpisalo peticiju u kojoj se poziva da se novac, ili barem dio novca, planiran za Praznični koncert na Cetinju 8. januara, preusmjeri na Anđelino liječenje.

"S obzirom da država Crna Gora nema specijalni fond predviđen za ovakve slučajeve, mi kao građani jedina smo šansa za njen oporavak", navodi se u peticiji koju možete potpisati ovdje.

I građani Budve su započeli peticiju "Budva za Anđelu", kao i građani Podgorice.

"Ako i vi mislite da novac za Novogodisnji koncert u Podgorici treba da se preusmjeri na liječenje naše drugarice molimo vas da podrzite ovu peticiju!", navodi se u pozivu građanima Podgorice.

Ukoliko živite u Podgorici peticiju možete potpisati ovdje.

Svi koji su u mogućnosti da pomognu Anđeli, mogu to uraditi uplatom na broj računa: 530-0300100076032-64 Ilija Petrović, NLB banka.

Bonus video: