Zoranu Goroviću "ulov mjeseca"

Gorović je kapitalca ulovio na tzv. drugom ušću Bojane u popodnevnim časovima, a njegov gof do sada je najveći primjerak ribe te vrste koja je u Jadranu ulovljen na štap
103 pregleda 2 komentar(a)
Zoran Gorović, Foto: Una
Zoran Gorović, Foto: Una
Ažurirano: 16.12.2016. 17:16h

Prvo mjesto i nagradni vaučer u iznosu od 50 eura koga može potrošiti u trgovinama kompanije za proizvodnju i promet ribomaterijala i opreme za more “Una” iz Tivta, u novembarskom kolu popularne nagradne igre “Ulov mjeseca”, pripalo je Zoranu Goroviću sa ulovljenim gofom težine 50 kilograma.

Gorović je kapitalca ulovio na tzv. drugom ušću Bojane u popodnevnim časovima, a njegov gof do sada je najveći primjerak ribe te vrste koja je u Jadranu ulovljen na štap. Gorović je pritom koristio vrhunsku tzv. big - game opremu, pa je borba sa velikom i snažnom ribom trajala nepunih 20-tak minuta. Gof se inače, bacio na vještački mamac – silikonsku ribicu ručne izrade.

Drugo mjesto i vaučer u iznosu od 30 eura osvojio je Nikola Marović sa ulovljenim zubacem težine 8,1kg. Ribu dužine 79 centimetara Marović je ulovio štapom iz čamca, na milju jugozapadno od ponte Volujice u Baru. Borba je trajala oko 10 minuta, a riba je pokupila mamac -živu lignju na dubini od oko 55 metara.

Treće mjesto i vaučer u iznosu od 20 eura osvojio je Marko Perović sa ulovljenim brancinom od 8 kilograma. Brancin je ulovljen na mamac - sarduna u Risanskom zalivu oko 11 sati ujutro.

Bonus video: