Gardašević predstavio rad o preciznosti šuta kod mladih fudbalera

Konferenciju, koja predstavlja forum za istraživače u oblasti sportskih nauka, organizuje Fakultet za sport Univerziteta u Ljubljani
292 pregleda 0 komentar(a)
Jovan Gardašević, Foto: Fakultet za sport i fizičko vaspitanje
Jovan Gardašević, Foto: Fakultet za sport i fizičko vaspitanje
Ažurirano: 11.12.2016. 12:31h

Predstavnici nikšićkog Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje dekan, doc.dr Stevo Popović, i saradnik u nastavi, mr Jovan Gardašević, učestvuju na 8. Međunarodnoj naučnoj konferenciji "Sport i mladi" koja se održava u Ljubljani.

Gardašević je iznio zajednički rad koji je pripremio u saradnji sa prof.dr Duškom Bjelicom i doc.dr Stevom Popovićem, a koji se tiče preciznosti šuta kod mladih fudbalera uzrasta do 15 godina.

Konferenciju, koja predstavlja forum za istraživače u oblasti sportskih nauka, organizuje Fakultet za sport Univerziteta u Ljubljani.

Diskusije se odvijaju u različitim tematskim oblastima koje se odnose na izazove u oblasti fizičkog vaspitanja, razvoja mladih, obuka i testiranje, dileme u sportskoj karijeri, edukaciji mladih sportista, prevenciji povreda i sportskoj medicini, analizi sportskih mečeva i performansi sportista, principe sportskog treninga u omladinskom sportu, identifikaciji talenata...

Bonus video: