Turnirom u pikadu obilježili Dan volontera: Novac će iskoristiti za uređenje šetališta "Vita Nikolića"

Za nagrade pobjednicima pobrinuli su se organizatori i etno selo "Montenegro" i kozmetičko-frizerski salon "Mon Si", a takmičenje, na kome je učestvovalo njih 25, je održano u kafe baru "Peron"
56 pregleda 0 komentar(a)
Pikado, Međunarodni dan volontera, Nikšić, Foto: Svetlana Mandić
Pikado, Međunarodni dan volontera, Nikšić, Foto: Svetlana Mandić
Ažurirano: 05.12.2016. 13:02h

NVO "Naša budućnost" iz Nikšića je organizovanjem turnira u pikadu obilježila Međunarodni dan volontera, a novac prikupljen tokom takmičenja biće iskorišten za nastavak uređenja šetališta "Vita Nikolića" pod Trebjesom.

"Aktivnost je dio programa 'Razvoj volonterskog servisa u Nikšiću' koji ima za cilj da se mladi ljudi motivišu za aktivno uključivanje u volonterski rad i da se promoviše filantropija kako kod biznis sektora, tako i kod pojedinaca, a sve za opšte dobro građana Nikšića", kazala je izvršna direktorka Ilinka Otašević.

Za nagrade pobjednicima pobrinuli su se organizatori i etno selo "Montenegro" i kozmetičko-frizerski salon "Mon Si", a takmičenje, na kome je učestvovalo njih 25, je održano u kafe baru "Peron".

Uređenje pomenutog šetališta započeto je prošle godine kada su aktivisti "Naše budćnosti", zajedno sa Omladinskim klubom Nikšić, postavili ekološko-kreativne saobraćajne znakove, a ovoga ljeta obnovili su dječije igralište koje godinama nije bilo u funkciji.

Bonus video: