Radnici Telekoma prostrli optički kabl pored puta i preko livada kod Bolnice

„Prilikom izvođenja radova na rekostrukciji Mojkovačke ulice, radnici Telekoma su požožili optički kabal na površini zemlje pored ulice i preko livada u dužini oko 200 metara što je neshvatljivo i neodgovorno“, ispričao je Veličković
109 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 25.11.2016. 12:00h

Zbog presijecanja optičkog kabla stanovnici Mojkovačke ulice, kod bjelopljske Bolnice u naselju Medanovići, kao i više privatnih firmi, od danas ujutro su bez fiksne telefonije i interneta.

Zbog prekida telefona potpuno je blokiran rad taksi prevoznika „Novi taksi“ , čiji je vlasnik Novica Veličković, zbog neodgovornog postupanja Telekoma najavio tužbu.

"Prilikom izvođenja radova na rekostrukciji Mojkovačke ulice, radnici Telekoma su požožili optički kabal na površini zemlje pored ulice i preko livada u dužini oko 200 metara što je neshvatljivo i neodgovorno“, ispričao je Veličković .

On je objasnio da od danas popodne, kada je kabl prespojen, niko iz Telekoma još uvijek nije dolazio, iako su kvar prijavili korisničkom servisu i poslovnici Telekoma u Bijelom Polju.

"Radnici Telekoma su bili danas ujutro, nakon prvog prekida, i prespojili kabl na više mjesta, nakon čega su telefoni proradili ali samo na kratko“, ispričao je Veličković.

Iz bjelopoljske Bolnice Vijestima je saopšteno da su fiksni telefoni danas radili, ali da su par sati bili bez interneta.

Galerija

Bonus video: