Podgorica: Požar u Robnoj kući "Beograd"

Zgrada nekadašnje Robne kuće, koja je bila omiljeno mjesto za trgovinu Titograđana, sada predstavlja ruinu sa polomljenim prozorima u srcu Podgorice
61 pregleda 3 komentar(a)
robna kuća Beograd, Foto: Luka Zeković
robna kuća Beograd, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 21.11.2016. 13:35h

Vatrogasci su danas intervenisali u prostorijama nekadašnje Robne kuće "Beograd“, u Ulici Slobode, nakon dojave da iz zgrade izbija dim.

Pripadnici vatrogasne jedinice i policajci iz interventne jedinice su nakon ulaska u zgradu konstatovali da je na prizemlju zgrade izbila manja vatra, ali nijesu mogli da utvrde šta je uzrokovalo.

Pripadnici interventne jedinice, su nakon odlaska vatrogasaca,ostali da čekaju nekog od odgovornih osoba, u čijem je vlasništvu Robna kuća.

Zgrada nekadašnje Robne kuće, koja je bila omiljeno mjesto za trgovinu Titograđana, sada predstavlja ruinu sa polomljenim prozorima u srcu Podgorice.

Vlasnik nekadašnje Robne kuće „Beograd“ je preduzeće „Projmetal“ iz Beograda.

Stečajni upravnik akcionarskog društva „Projmetal“ Miloš Bakić je ranije kazao “Vijestima” da očekuje da će ubrzo biti u mogućnosti da obezbijede objekat, s obzirom na to da se za dobijanje potrebnog rješenja, pred nadležnim sudovima, radi po hitnom postupku.

Bonus video: