Tender za tezge na novoj pijaci na Koniku

“Za zakup prodajnog mjesta u sektoru za sir sa vitrinom sa komorom, koje ima 1,80 metara kvadratnih, početna cijena zakupa je 40 eura po kvadratu. U sektoru za prodaju ribe iz akvarijuma u ponudi su dva mjesta po dva i po metra kvadratna, za koje je početna cijena 45 eura”, navodi se u oglasu
135 pregleda 0 komentar(a)
Pijaca na Koniku, Foto: Luka Zeković
Pijaca na Koniku, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 18.11.2016. 18:17h

Preduzeće „Tržnice i pijace” raspisalo tender za zakup tezgi i poslovnih prostora u novom tržnom centru na Koniku.

Pijaca na Koniku se gradi po principu javno-privatnog partnerstva između Glavnog grada i firme „Mesopromet” iz Bijelog Polja.

“Za zakup prodajnog mjesta u sektoru za sir sa vitrinom sa komorom, koje ima 1,80 metara kvadratnih, početna cijena zakupa je 40 eura po kvadratu. U sektoru za prodaju ribe iz akvarijuma u ponudi su dva mjesta po dva i po metra kvadratna, za koje je početna cijena 45 eura”, navodi se u oglasu.

Za dva prodajna mjesta od po četiri kvadrata, kako je objavljeno, početna cijena je 35 eura po metru kvadratnom, a u ponudi za zakup su za prodaju svježeg mesa dva prostora od nešto preko 26 kvadrata.

“Mesare su opremljene u skladu sa HACCP standardom, a početna cijena zakupa je 18 eura po metru kvadratnom. U ponudi je 13 tezgi na zelernoj pijaci u prizemlju, koje imaju 1,71 metar kvadratni. Početna cijena za zakup je 45 eura po metru kvadratnom”, piše u oglasu.

„Tržnice i pijace” traže zakupca i za 13 poslovnih prostora na prvom spratu TC na Koniku, a za koje je početna cijena 25 eura po metru kvadratnom.

Površina tih prostora, kako je navedeno u oglasu, kreće se u rasponu od oko osam kvadrata i malo preko toga.

Zainteresovani ponuđači mogu se javiti do 25. novembra.

Bonus video: