Podgorica: Vodu sa Mareze i dalje prokuvavati

Sa vodoizvorišta Mareza snabdijevaju se potrošači naselja Mareza, Tološi, Blok V i VI, dio grada preko Morače, centar grada, dio ispod Gorice, Malo brdo, Stara Varoš, Zabjelo,Pobrežje, Zelenika, Dahna, Dajbabe, dio Zete, Gornja i Donja Gorica
0 komentar(a)
Voda, kuvanje, Foto: Shutterstock
Voda, kuvanje, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 11.11.2016. 12:34h

Posljednji rezultati analize uzoraka vode sa vodoizvorišta Mareza u Podgorici pokazuju fizičko-hemijsku i mikrobiološku ispravnost, ali i dalje bilježe blago povećanu mutnoću, koja je iznad maksimalno dozvoljenih vrijednosti.

"Iz tog razloga ostaje na snazi preporuka da potrošači koji se snabdijevaju sa ovog vodoizvorišta prokuvavaju vodu za piće prije upotrebe", saopšteno je iz "Vodovoda i kanalizacije".

Sa vodoizvorišta Mareza snabdijevaju se potrošači naselja Mareza, Tološi, Blok V i VI, dio grada preko Morače, centar grada, dio ispod Gorice, Malo brdo, Stara Varoš, Zabjelo,Pobrežje, Zelenika, Dahna, Dajbabe, dio Zete, Gornja i Donja Gorica.

"Stanje na ostalim vodoizvorištima na teritoriji Glavnog grada je stabilno, bez bilo kakvih promjena po pitanju ispravnosti vode za piće", saopštili su iz "Vodovoda i kanalizacije".

Bonus video: