Hotel “Palmon Bay” dodijeljena nova zvjezdica

Iz uprave hotela su naveli da su zadovoljni donešenom odlukom i da nova kategorizacija neće uticati na cijene koje će ostati na nivou hotela sa 4 zvjezdice
71 pregleda 0 komentar(a)
Palmon Bay, Foto: Palmon Bay
Palmon Bay, Foto: Palmon Bay
Ažurirano: 06.11.2016. 18:14h

Hotelu “Palmon Bay” iz Herceg Novog koji posluje u sklopu grupacije Primorje Hotels & Restaurants dodijeljena je kategorija hotela sa 4 plus zvjezdice. Tu odluku donijelo je Ministarstvo održivog razvoja i turizma. Osim toga, hotelu je dodijeljena je i specijalizacija “Wellness & Spa ugostiteljski objekat”.

Iz uprave hotela su naveli da su zadovoljni donešenom odlukom i da nova kategorizacija neće uticati na cijene koje će ostati na nivou hotela sa 4 zvjezdice.

Hotel “Palmon Bay” posjeduje 200 soba i apartmana, od kojih je 40 u novoizgrađenom depandansu, dvije kongresne sale, zatvoreni i otvoreni bazen.

Spa i wellnes centar „Palmon Bay“ prostire se na preko 500m2 i sastoji se od bazena sa ljekovitom mineralnom vodom. Osim toga, tu su i parno kupatilo, finska sauna, infrared sauna, hidromasažna kada i slana soba.

Hotel “Palmon Bay” je nedavno osvojio prestižnu nagradu „Brand Leader Award 2016“, kao lider u postavljanju novih standarda kvaliteta, konkurentnosti i inovativnosti hotelske ponude jugoistične Evrope.

Bonus video: