Vukica i Zoran Jelić sina ženili u Splendidu

U svadbenom veselju uživali su i biznismeni Žarko Burić i Veselin Barović, gradonačelnik Danilovgrada Branislav Đuranović i suvlasnik hotela Splendid Žarko Radulović
658 pregleda 66 komentar(a)
Zoran Jelić, Vukica Jelić, Foto: CIN-CG
Zoran Jelić, Vukica Jelić, Foto: CIN-CG
Ažurirano: 30.10.2016. 07:55h

Poslanik Demokratske partije socijalista Zoran Jelić i njegova supruga, nekadašnja direktorka Zavoda za zapošljavanje Vukica oženili su juče sina Mitra na svadbi, koju su organizovali u najluksuznijem crnogorskom hotelu, bečićkom Splendidu.

Velika gužva stvorila se juče popodne ispred hotela, kada su brojne zvanice iz političkog i javnog života počele da pristižu u Splendid.

Mladenci Mitar i Nevena izgovorili su sudbonosno “da” pred više od 200 zvanica, u posebno dekorisanoj velikoj sali bečićkog hotela.

Jelići su prošle godine u istom hotelu priredili gala svadbeno vjenčanje za svoju kćerku Milicu.

“Vijesti” saznaju da su među zvanicama bili premijer Milo Đukanović sa suprugom Lidijom, ambassador Crne Gore u Beogradu Branislav Đaga Mićunović sa suprugom Radmilom Vojvodić, rektorkom Univerziteta Crne Gore, kao i guverner centralne banke Radoje Žugić sa suprugom.

Među zvanicima, uglavnom političkih kolega i prijatelja porodice Jelić bili su nekadašnja ministarka rada i socijalnog staranja Zorica Kovačević i gradonačelnik Cetinja Aleksandar Bogdanović sa suprugom Milenom Marović - Bogdanović.

Jelićev partijski kolega, direktor Uprave za inspekcijske poslove Božidar Vuksanović sa suprugom je u Bečiće stigao službenim automobilom.

U svadbenom veselju uživali su i biznismeni Žarko Burić i Veselin Barović, gradonačelnik Danilovgrada Branislav Đuranović i suvlasnik hotela Splendid Žarko Radulović.

Goste je zabavljala crnogorska pop pjevačica Nina Žižić. Gosti su se zabavljali duboko u noć.

Splendid je stekao i reputaciju najprestižnijeg hotela za gala svadbena veselja, u kome su proteklih godina na ludi kamen stali brojna poznata imena iz političkog, biznis i javnog života Crne Gore.

Bonus video: