Danas u "Vijestima": Priča puna rupa, Dikić i ostali su unaprijed žrtvovani

Pročitajte i novu kolumnu Brana Mandića: "Kurva u školi"
63 pregleda 1 komentar(a)
Naslovna 30. oktobar, Foto: Vijesti
Naslovna 30. oktobar, Foto: Vijesti
Ažurirano: 30.10.2016. 07:32h

Danas u "Vijestima" između ostalog čitajte:

  • Priča puna rupa, Dikić i ostali su unaprijed žrtvovani

Nedeljko - Neđo Bošković kazao je da mu je čudna priča o nedavno uhapšenima. Nazvao je bajkom zvanične podatke da su oni planirali da ubijaju policajce i zauzmu neke državne institucije…

  • Falsifikatom htjeli protiv pat pozicije?

Sporno povlačenje predstavnika Demokratskog saveza Albanaca Nikole Camaja izazvalo je juče višesatni prekid sjednice Državne izborne komisije, na kojoj je trebalo da budu proglašeni konačni rezultati parlamentarnih izbora.

  • Zoran i Vukica Jelić sina ženili u Splendidu

Poslanik Demokratske partije socijalista Zoran Jelić i njegova supruga, nekadašnja direktorka Zavoda za zapošljavanje Vukica oženili su juče sina Mitra na svadbi, koju su organizovali u najluksuznijem crnogorskom hotelu, bečićkom Splendidu. Velika gužva stvorila se juče popodne ispred hotela, kada su brojne zvanice iz političkog i javnog života počele da pristižu u Splendid.

Raduša 72: Popović je prvi ubijen iz snajpera, a onda su teroristi likvidirani

Prisjećajući se borbe protiv terorista 1972. godine, general Nedjeljko - Neđo Bošković je rekao da je godinu ranije na sastaku Hrvatskog revolucionarnog bratstva (HRB) u Salzburgu donijeta odluka da se u SFRJ ubaci teroristička grupa zadužena da razbije teritorijalni integritet Jugoslavije i stvori nezavisnu državu Hrvatsku (NDH).

Štetnih gasova manje za trećinu

Prvi pravno obavezujući dogovor na osnovu Pariskog sporazuma o klimi stupiće na snagu 4. novembra. Borba protiv klimatskih promjena i smanjenja gasova sa efektom staklene bašte (GHG), izvjesno je, trajaće dugo, a iako pripada zemljama sa niskom emisijom GHG gasova, Crna Gora je donijela niz veoma ambicioznih planova, kako bi doprinijela globalnom rješenju.

  • Obrazovanjem zarazila porodicu

Fana Delija potiče iz dvanaestočlane porodice, ima 36 godina, nije udata i na završnoj godini je pedagogije. Egipćanka je i svojim primjerom pokazuje da se može biti drugačiji, a opet isti, da to što je, kako sa osmijehom reče, njena koža malo tamnija od kože većinskog stanovništva u Crnoj Gori može biti prednost, a ne nedostatak.

U "Vijestima" i intervju profesora sa Harvarda Dimitra Bečeva: "Milo i van fotelje drži konce vlasti"

Pročitajte i intervju sa Darenom Gibsonom, direktorom "Luštice development": "Tivat tretiramo kao svoj dom"

Pročitajte i novu kolumnu Brana Mandića: "Kurva u školi"

Čitajte "Vijesti".

Bonus video: