Putevi suvi, vidljivost dobra, ali budite oprezni ako vozite u sjevernim predjelima

Saobraćaj će, zbog miniranja na stopi mosta Moračica, auto puta Bar - Boljare, na prvoj sekciji Smokovac - Uvač - Mateševo, biti obustavljen ne duže od 30 minuta od osam do deset i od 12 do 14 sati
0 komentar(a)
Stanje na putevima, Foto: Arhiva "Vijesti"
Stanje na putevima, Foto: Arhiva "Vijesti"
Ažurirano: 29.10.2016. 07:57h

U Crnoj Gori jutros se saobraća po suvim putevima i uz dobru vidljivost, saopšteno je iz Auto-moto saveza.

Oni su upozorili da su putevi u pojednim sjevernim predjelima mokri i klizavi.

Na regionalnom putu Crkvice - Vrulja saobraćaj se obustavlja za sve vrste vozila od devet do 11 i od 13 do 15 sati, zbog bušenja i miniranja.

Na regionalnom putu R-1, dionica Cetinje - Njeguši, zbog minerskih radova, promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni, a saobraćaj se obustavlja za sve vrste vozila od osam do deset i od 14 do 16 sati.

Na magistralnom putu M-18, dionica Šćepan Polje-Plužine, zbog istražnih radova u tunelima, saobraćaće se jednom trakom naizmjenično, od osam sati i 30 minuta do 17 sati i 30 minuta.

Saobraćaj će, zbog miniranja na stopi mosta Moračica, auto puta Bar - Boljare, na prvoj sekciji Smokovac - Uvač - Mateševo, biti obustavljen ne duže od 30 minuta od osam do deset i od 12 do 14 sati.

Na magistralnom putu M-2.3 Cetinje – Budva, lokalitet Markovići saobraćaj će povremeno biti obustavljen, ne duže od 15 minuta, za sve vrste vozila od devet do 17 sati zbog probnog opterećenja rekonstruisanih mostova.

Režim saobraćaja na magistralnom putu M-2.3 Cetinje - Budva na dionici Brajići - Lapčići promijenjen je sa dvosmjernog na jednosmjerni zbog rekonstrukcije puta od sedam do 17 sati.

Zbog izgradnje pješačke staze uz magistralni put M-2 Risan - Perast, promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Na magistralnom putu M-2, dionica Tunel Lokve - Špiljani, promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni, zbog sanacije oštećenih dilatacionih spojnica na mostovima.

Na magistralnom putu M-2, dionica Poda - Berane privremeno je, zbog geotehničkih istraživanja u sklopu izrade glavnog projekta rekonstrukcije magistrale, odobrena promjena režima saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Zbog rekonstrukcije magistralnog puta M-2.3, dionica Podgorica-Cetinje, lokalitet tunel Mekavac promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni od sedam do 17 sati.

Na regionalnom putu R-12 dionica Petrovići - Vraćenovići - Deleuša zbog rekonstrukcije puta saobraća se jednom trakom naizmjenično .

Bonus video: