Danas u "Vijestima": DPS bi ponovo da konotroliše TVCG, Ozračene gljive kupili na sjeveru Crne Gore

Pročitajte i pismo glavnog i odgovornog urednika "Vijesti" Mihaila Jovovića "odlazećem" premiejru Milu Đukanoviću: "Zašto sumnjamo"
50 pregleda 2 komentar(a)
Naslovna 29. oktobar, Foto: Vijesti
Naslovna 29. oktobar, Foto: Vijesti
Ažurirano: 29.10.2016. 06:35h

Danas u "Vijestima" između ostalog čitajte:

  • DPS bi ponovo da konotroliše TVCG

Prigovorima na rad Javnog servisa Demokratska partija socijalista (DPS) pokušava da utiče na proces izbora direktora Televizije Crne Gore, a u tome ima podršku pojedinih privatnih medija, ocijenio je član Savjeta RTCG Goran Đurović.

  • Mogu da upišu Adu kao svoju

Ministarstvo finansija poništilo je rješenje područne jedinice Uprave za nekretnine Ulcinj kojim je odbijen zahtjev HTP Ulcinjska rivijera za upis svojine nad zemljištem Ade Bojane, potvrđeno je juče “Vijestima” zvanično iz resora kojim rukovodi ministar Raško Konjević.

  • Babovićev rad nije ni kontrolisan

Komisija Univerziteta “Mediteran“ praktično nije ni kontrolisala originalnost magistarskog rada Milana Babovića, za koji je Privredni sud naknadno utvrdio da je plagijat.

  • Sad je sve u rukama policije

Policija je juče pokrenula istragu povodom dolaska prostitutke u dvorište podgoričke Gimnazije “Slobodan Škerović”. “Vijestima” je saopšteno da su postupili po prijavi koju su nadležni iz Gimnazije juče podnijeli. Navode da će uzeti izjave od nekih učenika, da je izuzet snimak nadzornih kamera Gimnazije i da se “preduzimaju zakonom propisane aktivnosti kako bi događaj bio rasvijetljen”.

  • Ozračene gljive kupili na sjeveru Crne Gore

Radioaktivne pečurke zaplijenjene u Italiji otkupljene su od berača iz Rožaja, Bijelog Polja i Petnjice.

  • Pročitajte i pismo glavnog i odgovornog urednika "Vijesti" Mihaila Jovovića "odlazećem" premiejru Milu Đukanoviću: "Zašto sumnjamo"
  • Danasu u "Vijestima i nova kolumna Balše Brkovića: "Odmor"

Bonus video: