STANJE NA PUTEVIMA

AMSCG: Putevi na sjeveru mokri

Na regionalnom putu Crkvice - Vrulja saobraćaj se obustavlja za sve vrste vozila od devet do 11 i od 13 do 15 sati, zbog bušenja i miniranja
0 komentar(a)
automotil, vožnja, AMSCG, Foto: Shutterstock.com
automotil, vožnja, AMSCG, Foto: Shutterstock.com
Ažurirano: 08.02.2019. 08:19h

U Crnoj Gori jutros se saobraća po suvim putevima i uz dobru vidljivost, saopšteno je iz Auto-moto saveza.

Oni su upozorili da su putevi u pojednim sjevernim predjelima mokri i klizavi.

Na regionalnom putu Crkvice - Vrulja saobraćaj se obustavlja za sve vrste vozila od devet do 11 i od 13 do 15 sati, zbog bušenja i miniranja.

Na regionalnom putu R-1, dionica Cetinje - Njeguši, zbog minerskih radova, promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni, a saobraćaj se obustavlja za sve vrste vozila od osam do deset i od 14 do 16 sati.

Na magistralnom putu M-18, dionica Šćepan Polje-Plužine, zbog istražnih radova u tunelima, saobraćaće se jednom trakom naizmjenično, od osam sati i 30 minuta do 17 sati i 30 minuta.

Saobraćaj će, zbog miniranja na stopi mosta Moračica, auto puta Bar - Boljare, na prvoj sekciji Smokovac - Uvač - Mateševo, biti obustavljen ne duže od 30 minuta od osam do deset i od 12 do 14 sati.

Na magistralnom putu M-2.3 Cetinje – Budva, lokalitet Markovići saobraćaj će povremeno biti obustavljen, ne duže od 15 minuta, za sve vrste vozila, kao i od devet do 17 sati zbog probnog opterećenja rekonstruisanih mostova.

Režim saobraćaja na magistralnom putu M-2.3 Cetinje - Budva na dionici Brajići - Lapčići promijenjen je sa dvosmjernog na jednosmjerni zbog rekonstrukcije puta od sedam do 17 sati.

Zbog izgradnje pješačke staze uz magistralni put M-2 Risan - Perast, promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Na magistralnom putu M-2, dionica Tunel Lokve - Špiljani, promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni, zbog sanacije oštećenih dilatacionih spojnica na mostovima.

Na magistralnom putu M-2, dionica Poda - Berane privremeno je, zbog geotehničkih istraživanja u sklopu izrade glavnog projekta rekonstrukcije magistrale, odobrena promjena režima saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Zbog rekonstrukcije magistralnog puta M-2.3, dionica Podgorica-Cetinje, lokalitet tunel Mekavac promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni od sedam do 17 sati.

Na regionalnom putu R-12 dionica Petrovići - Vraćenovići - Deleuša zbog rekonstrukcije puta saobraća se jednom trakom naizmjenično.