Matičari dobijaju odijela u Podgorici

Ženska zimska odijela će imati jednoredan sako, sa kopčanjem na dva ili tri dugmeta, blago strukiran, dok će pantalone biti klasičnog ravnog kroja i blago sužene prema dužini
372 pregleda 1 komentar(a)
Opština Podgorica, Foto: Luka Zeković
Opština Podgorica, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 27.10.2016. 18:44h

Matičari Glavnog grada će ubuduće svoj posao obavljati u službenoj odjeći, za čiju nabavku je predviđeno 2.000 eura. Glavni grad planira nabavku po četiri ženska zimska i ljetnja odijela i isto toliko ženskih košulja dugih i kratkih rukava. Zimsko odijelo će biti u teget, a ljetnje u bež boji.

Ženska zimska odijela će imati jednoredan sako, sa kopčanjem na dva ili tri dugmeta, blago strukiran, dok će pantalone biti klasičnog ravnog kroja i blago sužene prema dužini.

Predviđena je i nabavka po četiri muška zimska i ljetnja odijela, kao i isto toliko muških košulja dugih i kratkih rukava. Muška odijela će uvijek biti teget boje. Sako će biti jednoredan, sa kopčanjem na dva ili tri dugmeta, a pantalone klasičnog ravnog kroja.

Muške i ženske košulje će biti bijele boje i “modernog kroja”.

Gradska uprava je, javnim pozivom, predvidjela i nabavku četiri kravate svijetloplave boje i osam komada lenti pravougaonog oblika.

Bonus video: